Život
14.11.2022. 04:05
Hajdi Levi

Astrologija

Zvezdano sumiranje 2022. godine - 2. deo

2022, kalendar
Izvor: Shutterstock

Obično tokom jednog prosečnog ljudskog veka prođe tri Saturnova ciklusa, a Jupiterovih sedam. Saturn je kao i Jupiter hronokrator i vlada vremenom, dok Jupiter, najveći benefik (dobrotvor) horoskopa vlada prostorom.

Donosi sreću i prosperitet svim znacima horoskopa, ali u različitim oblastima života. Treći hronokrator je Uran, planeta koja tokom prosečnog ljudskog veka probudi svaku planetu u našem životu. Oličava promenu, predstavlja novo doba, a ceo ciklus traje mu 84 godine, i po sedam godina ostaje u jednom znaku. On je munja. Budilnik. U znaku Bika nalazi se od 2018. do 2025. godine.

Uran je u znaku Bika poslednji put bio u periodu od 1934. do 1941. godine, koji nam je svima poznat kao turbulentan i pun političkih previranja. Pojava nacizma i jačanje Trećeg rajha, logora, uništenje jednog naroda, Holokaust, posledice svetske ekonomske krize i dramatična promena vrednosti.

Kao onda, tako i danas, u toku je promena geopolitičke karte sveta. Jačanje neonacizma i nekih pogrešnih kolektivnih vrednosti, promena sistema finansija i prirode novca. To će se naročito odraziti na lice Evrope, jer Evropa je doletela na leđima belog bika, preobraženog Zevsa, najvećeg zavodnika među bogovima i ljudima.

Ipak, ne bi se trebalo plašiti ovog buđenja i pada Evrope na kolena. Svi koji padnu, moraju i da ustanu. Uvek kada je naš kontinent patio, on se uzdigao i postao još jači. Ali, decenije su bile potrebne za veliki povratak, kao što će biti i u budućnosti.

U najmračnija vremena stvaraju se svetlosna bića, ljudski anđeli, astronauti, zvezdoznanci, astronomi, muzičari, igrači, naučnici svih fela. Oni su protivteža zlu i daju nama zemljanima budućnost kao u Priči o četrdeset pravednika na kojima počiva svet.

U periodima boravka Urana u Biku rađali su se najveći genijalci i prosvetitelji ljudskog roda – Nikola Tesla, Stiven Hoking, Johan Sebastijan Bah, Van Gog, Antonio Gaudi, Fridrih Hegel, Sigmund Frojd. Nema sumnje da se upravo rađaju oni koji će za par decenija zadužiti čovečanstvo, koji će nas možda odvesti na druge planete i u druge svetove. Zato mladi bračni parovi požurite - imate još tri godine za stvaranje svetlosne dece.

Nemojte da vas čudi inflacija, obezvređenje evra, jačanje dolara, krajnja nestabilnost kriptovaluta, buđenje nekih novih bankarskih tehnologija, možda nestajanje papirnog ili kovanog novca, valuta i garancija. Najpouzdanije ulaganje, zbog egzaltiranog Meseca u Biku je ulaganje u nekretnine, ali i u porodicu. Zato čuvajte ono što imate. Jer, mnogi će pokušati da sruše ove vrednosti.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovan: Horoskop za novembar
Ovan

Astrologija

02.11.2022. 02:05

Ovan: Horoskop za novembar

Ovnovi, ne dozvolite da stres utiče na vaše zdravlje i životne navike. Važno je da u novembru, pre svega, vodite računa o sebi, ali i o svojim bližnjima.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
24.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve