Biznis
23.05.2022. 14:42
Promo

Kartica pogodnosti

Da li ste znali da gorivo možete platiti i na rate?

Benzin, benzinska stanica
Izvor: Beta / AP / Frank Augstein

Plaćanje goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama od sada je moguće odložiti, ili platiti u dve jednake rate, bez kamate, uz Post Card DinaCard karticu Banke Poštanska štedionica.

Potrošači koji se opredele za plaćanje uz Post Card DinaCard platnu karticu na benzinskim stanicama NIS-a, prilikom plaćanja računa na kasi biraju odgovarajuću opciju plaćanja - period odloženog plaćanja na 30 dana ili na dve jednake rate.

U slučaju da je odobreno plaćanje na rate, prva rata se odlaže na 30 dana, a druga na 60 dana od  datuma kupovine. Minimalni iznos računa kojim potrošač ostvaruje pravo na ovu uslugu iznosi  5.000 dinara.

Pavel Кandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, istakao je da je uvođenje nove usluge još jedna potvrda liderske pozicije kada je reč o unapređenju korisničkog servisa u maloprodajnom segmentu.

"Кao kompanija koja neprestano osluškuje potrebe potrošača, NIS je i ovom uslugom otišao korak dalje u ispunjavanju zahteva tržišta i očekivanja korisnika naših usluga. Za nas je inovacija usluga uz DinaCard karticu od velikog značaja jer na taj način sarađujemo sa domaćim partnerom i podržavamo domaće brendove“, izjavio je Кandalincev.

Jelena Sekulović, direktor Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo Banke Poštanska štedionica rekla je da je omogućavanje plaćanja na odloženo i na rate kod kompanije NIS korisnicima DinaCard debitne kartice Banke Poštanska štedionica, koja je veliki izdavalac domaćeg nacionalnog kartičarskog brenda, još jedna potvrda izuzetno dobre, dugogodišnje saradnje ove banke i kompanije NIS.

"Zadovoljstvo nam je da sada, na domaćem tržištu već poznatu, uslugu DinaCard na rate ponudimo svojim korisnicima po prvi put za plaćanje goriva, robe i usluga na benzinskim stanicama, što u velikoj meri obogaćuje raznovrsnost trgovačke mreže.

Sada više od milion korisnika ove kartice ima mogućnost da i dalje bez ikakvih troškova plati na odloženo ili rate na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Naravno, najveće zadovoljstvo jedne državne banke je da to upravo čini domaćom platnom karticom“, istakla je Jelena Sekulović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Aplikacije koje su od velike pomoći tokom vožnje
automobil, navigacija

Pomoćnici u saobraćaju

19.04.2022. 12:10

Aplikacije koje su od velike pomoći tokom vožnje

U situaciji u kojoj se nalazimo vozačima je najvažnija cena goriva, kako da smanje potrošnju, kojim putevima da se kreću ne bi li uspeli da naprave neku uštedu. Štednja će možda postati najčešća reč u periodu koji dolazi, jer cene ne miruju i očigledno se neće zaustaviti tektonski poremećaji na domaćem, ali i svetskom tržištu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
23.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve