Biznis
08.12.2022. 14:49
Beta

Er Srbija

Iz Beograda letovi za Izmir i Ankaru, do Budimpešte 17 puta nedeljno

ersrbija, avion
Izvor: Shutterstock

Domaća aviokompanija Er Srbija saopštila je da će tokom predstojeće letnje sezone, dva puta nedeljno leteti između Beograda i Izmira, a četiri puta nedeljno do Ankare.

Sredinom marta, Er Srbija će uvesti i direktne letove između Beograda i Budimpešte, koji će se tokom letnje sezone obavljati i do 17 puta nedeljno.

Avio-karte za nove destinacije već su dostupne na veb sajtu, mobilnoj aplikaciji, kao i u poslovnicama Er Srbije, i to po ceni počev od 59 evra po smeru u ekonomskoj klasi za Ankaru i Izmir, odnosno po ceni počev od 49 evra po smeru u ekonomskoj klasi za Budimpeštu.

"Nije prošlo mnogo vremena od kada smo najavili povećanje frekvencija između Beograda i Istanbula. Sada sa zadovoljstvom možemo da kažemo da će naša kompanija leteti do još dve destinacije u Turskoj, od marta do glavnog grada Turske, Ankare, a od aprila do Izmira", rekao je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije Bojan Aranđelović.

Novost u ponudi je, kako je rekao, Budimpešta, do koje se ponovo uspostavlja saobraćaj posle nekoliko godina pauze.

"Pred nama je letnja sezona u kojoj ćemo početi da letimo do četiri nove destinacije u Italiji, dve u Nemačkoj, po jedne u Francuskoj i Švedskoj, a putnike ćemo uskoro obradovati i novim destinacijama za letnji odmor", rekao je Aranđelović.

Do glavnog grada Mađarske, Budimpešte, Er Srbija će početi da leti 13. marta 2023. godine. Broj letova će se postepeno povećavati i do 17 nedeljno.

Od 28. marta 2023. godine svakog utorka, četvrtka, petka i subote Er Srbija će leteti do Ankare. Letovi do Izmira počeće 15. aprila 2023. godine, svake srede i subote.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Er Srbija" počela prodaju avionskih karata Beograd-Čikago
čikago

Napokon!

17.11.2022. 14:05

"Er Srbija" počela prodaju avionskih karata Beograd-Čikago

"Er Srbija" će uspostaviti direktne letove između Beograda i Čikaga, preko aerodroma ORD (O’Her) od 17. maja 2023. godine, saopoštila je kompanija.
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
04.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve