Biznis
21.06.2022. 12:00
Promo

Sezona letovanja

Kako da izbegnete visoke troškove lečenja na odmoru

Letovanje, porodica
Izvor: Shutterstock

Koliko god pažljivo planirali letnja putovanja, iznenadne bolesti, prehlade ili povrede teško je predvideti.

Ipak, postoji način da se zaštitimo od visokih troškova lečenja i obezbedimo neophodnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu u trenucima kada nam je to najvažnije. Polise putnog zdravstvenog osiguranja pružaju svu neophodnu podršku za nepredviđene situacije, kako bi odmor ostao u lepom sećanju. 

Sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra, Kompanija "Dunav osiguranje" obezbeđuje najviši stepen pokrića, koji vlasnici ove polise imaju na raspolaganju za potrebe hitnog lečenja ili naknade troškova, koji u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. U zavisnosti od nivoa pokrića, posedovanje ove polise omogućava vlasnicima da pokriju troškove iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, nabavke neophodnih lekova, bolničkog i ambulantnog lečenja, prevoza bolesnika do najbliže ustanove i lečenje drugih zdravstvenih tegoba koje nisu posledica hronične bolesti ili krivice putnika.

Pandemijska situacija u proteklom periodu ukazala je na potrebu potpune zdravstvene zaštite svih koji putuju sa ovom polisom, te je osiguravajuće pokriće putnog zdravstvenog osiguranja Kompanije "Dunav" prošireno ne samo za slučajeve iznenadne bolesti  nastale kao posledica infekcije kovidom 19, već uključuje sve oblike eventualnih budućih epidemija ili pandemija. Sa već uključenim dodatkom zaštite od pandemije, ova polisa pruža svu neophodnu zdravstvenu zaštitu širom sveta.

Ukoliko se zaključi onlajn, https://www.dunav.com/kupi-online/, moguće je ostvariti 15% popusta na kupovinu polise putnog zdravstvenog osiguranja putem sajta Kompanije. U slučaju da se dogodi slučaj pokriven osiguranjem, sve potrebne informacije mogu se dobiti na srpskom jeziku, pozivom na telefonski broj +381 11 36-36-940.

Usluga medicinske asistencije dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Letovanje preko agencije ili u sopstvenoj režiji - šta je sigurnije?
letovanje, leto, plaža, more, šešir, opuštanje

Prednosti i mane

09.06.2022. 15:05

Letovanje preko agencije ili u sopstvenoj režiji - šta je sigurnije?

Cele godine željno iščekujemo to leto i tih 10, 15 dana odmora koje čuvamo u "šteku“ kako bismo se, što kažu ljudi, "malo osolili“. Od tolikog čekanja javlja se želja da sve organizujemo besprekorno, a neki letovanje planiraju i pre proslave Nove godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve