Biznis
21.01.2022. 21:05
Tanjug

Agro Belgrade 2022

Najpoznatiji domaći i strani brendovi na Beogradskom sajmu

poljoprivreda
Izvor: Shutterstock

Specijalizovani sajamsko-konferencijski događaj posvećen voćarstvu, vinogradarstvu i povrtarstvu Agro Belgrade 2022 biće održan od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu, saopštili su organizatori.

Na rekordnih 30.000 metara kvadratnih okupće se renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavna vozila.

Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadničari, ali firme iz prehrambene industrije.

Trodnevni konferencijski deo okupiće više od 20 domaćih i stranih govornika, koji će se baviti temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobicastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina.

Agro Belgrade 2022. podržalo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Grad Beograd - Sekretarijat za poljoprivredu i USAID-ovog Projekat za konkurentnu privredu, navedeno je u saopštenju.

Kao prevashodno poslovna sajamska manifestacija, ovaj sajam će zadovoljiti propisane protivepidemijske mere.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Farma pod vodom? Moguće je (VIDEO)
povrće, hrana

Budućnost je stigla

01.09.2021. 23:05

Farma pod vodom? Moguće je (VIDEO)

Jagode, paradaiz, tikvice, aloa vera i pečurke ponovo će se uzgajati na farmi pod vodom "Nemov vrt" nedaleko od Ðenove, koja je obnovljena nakon olujnih razaranja i posledica pandemije.
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
15°C
25.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve