Biznis
10.06.2021. 15:45
R.E.

Er Montenegro

Od Beograda do Tivta i nazad za 109 evra

avion
Izvor: Shutterstock

Posle prvog komercijalnog leta aviona iz Podgorice za Beograd, koji je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", nova crnogorska aviokompanija "Er Montenegro" uspostaviće letove i ka drugim destinacijama u regionu.

Izvršni direktor Er Montenegra Predrag Todorović je rekao da će za crnogorsku nacionalnu aviokompaniju u narednom periodu Beograd predstavljati glavnu destinaciju.

"Glavnu, ali ne i jedinu, pošto već sredinom i krajem ovog meseca otvaramo i dodatne destinacije. Iz Podgorice letećemo za Beograd jednom dnevno, a tokom jula kreće i destinacija Frankfurt. Iz Tivta za Beograd letećemo dva puta dnevno, a tokom letnje sezone i tri puta dnevno. Krajem meseca otvaramo destinacije Banjaluka, Ljubljana i tako dalje", rekao je Todorović na konferenciji za novinare. 

avion, 10. 6. 2021.
Izvor: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

On je dodao da pored aviona embraer 195 koji ima u svojoj floti, a koji je jutros sleteo na Surčin, Er Montenegro je iznajmio avion embraer 190. Taj avion će se koristiti sve dok drugi avion embraer 195, koji je takođe u vlasništvu kompanije, ne uđe u saobraćaj početkom jula.

Todorović je rekao da će cene karata određivati tržište, kao i da je u toku akcija na kojoj povratna karta na relaciji Beograd - Tivat košta 109 evra.

avion, 10. 6. 2021.
Izvor: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Crna Gora: Besplatan PCR test za turiste
Korona, testiranje, test, PCR

Dobar potez

13.05.2021. 08:15

Crna Gora: Besplatan PCR test za turiste

PCR test je besplatan u Crnoj Gori za sve turiste kojima je potreban za povratak u matične zemlje, saopštilo je Minisarstvo zdravlja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
37°C
01.08.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve