Hronika
31.07.2021. 09:02
R.E.

Priznao krivicu

Uhapšen provalnik u stan Dragice Gašić

Dragica Gašić, 31. 7. 2021.
Izvor: KANCELARIJA ZA KiM / KANCELARIJA ZA KiM

Kosovska policija je u Ðakovici uhapsila osobu zbog sumnje da je razbila vrata stana srpske povratnice Dragice Gašić, i iz njega odnela kameru za nadziranje, tehničke stvari, njenu garderobu, hranu i lekove.

Portparol policije u Ðakovici Nusret Ðurkaj potvrdio je prištinskim medijima da je osumnjičeni priznao da je provalio u stan, prenosi RTS.

"Osumnjičeni u slučaju D. Gašić je uhapšen. U prisustvu advokata priznao je delo. On je u policijskom pritvoru 48 sati", rekao je Ðurkaj.

Dragica Gašić je pre četiri dana obavestila policiju da su joj obijena vrata, da joj nedostaju lične stvari, hrana, sigurnosna kamera i internet oprema.

Dragica Gašić se sredinom juna vratila u svoj stan i od tada nailazi na stalni otpor i negodovanje albanskog stanovništva u Ðakovici.

Policija obezbeđuje ulaz zgrade u kojoj je stan Dragice Gašić.

Pogledajte fotografije:

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Rumunija o Kosovu: Naš stav je nepromenjen
bg-pristina.png

"Pomirenje je jedini put"

31.07.2021. 08:54

Rumunija o Kosovu: Naš stav je nepromenjen

Rumunija, jedna od pet zemalja Evropske unije koje ne priznaju nezavisnost Kosova, ponovila je da njen stav po pitanju Kosova ostaje principijelan i nepromenjliv i da podržava rešenje pitanja statusa zasnovano na saglasnosti Beograda i Prištine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
19.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve