Scena
04.08.2022. 10:42
Beta

Zaječar

Dolazi nam Džon Malkovič!

džon malkovič
Izvor: Shutterstock

Holivudski glumac Džon Malkovič, sa predstavom "Paklena komedija" gostovaće na Feliks Romulijani kod Zaječara, u ponedeljak, 08. avgusta, najavili su organizatori.

U okviru evropske turneje, zajedno sa orkestrom Bečke akademije i Vroclavskim baroknim orkestrom, Malkovič će izvesti "Paklenu komediju".

Ta predstava biće izvedena u okviru Zaječarskog kulturnog leta na Feliks Romulijani i ArtLink festivalu, koji ove godine obeležava desetogodišnji jubilej.

Organizatori su Narodno pozorište Timočke Krajine - Centar za kulturu "Zoran Radmilović" i Narodni muzej "Zaječar", uz pokroviteljstvo grada Zaječara.

Podršku u realizaciji predstave pružio je projekat "EU za kulturno nasleđe i turizam" koji finansiraju EU i Vlada Savezne Republike Nemačke, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Sponzori su Eliksir Fondacija, UNIQA osiguranje i kompanija Zepter.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Povratak epske fantastike i serije koje ćemo uskoro gledati
TV, daljinski

Populatno na TV

31.07.2022. 17:30

Povratak epske fantastike i serije koje ćemo uskoro gledati

"Slobodno sačuvajte svoj raj za sebe; kada ja umrem, hoću da završim u Srednjoj zemlji“, rekao je jednom prilikom Džordž R. R. Martin i na taj način, u ime mnogih, dao odgovor na pitanje zbog čega je epska fantastika najpopularniji vid fantazije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
16.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve