Scena
24.09.2022. 13:05
R.E

Nova ljubav?

Džoni Dep u epizodi – razvedi me, zavedi me

Džoni Dep 24.9.2022
Izvor: EPA / MICHAEL REYNOLDS

Džoni Dep je, navodno, počeo da se zabavlja sa svojom advokaticom Džoel Rič, koja ga je ranije zastupala na suđenju protiv tabloidnih novina "The Sun" u Velikoj Britaniji.

Glumac je tužio "Sun News Group Newspapers" još 2020. godine, zbog članka iz aprila 2018. godine koji je detaljno opisao navode njegove bivše supruge Amber Herd o zlostavljanju, kada ga je nazivala "tabadžija žena".

TMZ je prema svojim izvorima potvrdio da se Dep zabavlja sa advokaticom, koja ga nije predstavljala na najskorijem suđenju u Virdžiniji, ali je bila prisutna na sudu kao podrška glumcu.

Džoni Dep - muzičar

Zanimljiva saradnja

Džoni Dep

Zanimljiva saradnja

11.06.2022. 10:41

Džoni Dep - muzičar

Ranije ove godine, širile su se glasine da su Dep i njegova američka advokatica Kamila Vaskez u vezi, koje je ona odbacila tokom intervjua za magazin "People".

"Veoma mi je stalo do mojih klijenata i očigledno smo se zbližili. Ali kada kažem 'mi' mislim na ceo tim i naravno to uključuje Džonija", rekla je Vaskez. "I šta više, Ja sam kubansko-kolumbijskog porekla, grlim sve i vrlo sam taktilna i ne stidim se toga."

Porota u ovom slučaju zaključila je da je Dep, između ostalog, dokazao elemente klevete i da je Herd "postupala sa zlom namerom". Određeno je da Amber Depu plati10 miliona dolara odštete, ako i kaznu od pet miliona dolara, piše Complex.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sad svako može da ima nešto od Džonija Depa u svojoj kući
džoni dep, 3. 6. 2022.

I to je moguće

03.06.2022. 14:01

Sad svako može da ima nešto od Džonija Depa u svojoj kući

Glumac Džoni Dep je ovih dana u centru pažnje javnosti zbog suđenja sa svojom bivšom suprugom. Međutim, njegovim fanovima nije dovoljno da obuku majice sa likom omiljenog glumca, već su otišli i korak dalje.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
12°C
21.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve