Scena
11.02.2022. 23:33
Promo

Kako će se zvati?

Kombank Dvorana menja ime

Kombank dvorana
Izvor: Promo

Uskoro će biti poznata informacija ko će ubuduće sponzorisati Kombank Dvoranu, te čije će ovaj multifunkcionalni objekat u centru Beograda nositi, a iz ove institucije poručuju da je i pre objavljivanja javnog poziva, već bilo zainteresovanih kompanija.

Naime, “Javni poziv za izbor naslovnog sponzora” objekta (čiji je trenutni naziv Kombank Dvorana), objavljen je u četvrtak, a prijave se podnose do 15. marta 2022. godine.

Odluku o dodeli ugovora, Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva, pa se očekuje da veoma brzo nakon toga javnosti bude poznato čije će ime stajati na tabli Dvorane.

 Kako kažu u Dvorani Doma Sindikata, na čijim temeljima je nikla jedna od najposećenijih i najmodernijih institucija kulture - današnja Kombank Dvorana:

"Kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će imenu Dvorana dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno. Pravo učešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica. Prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od milion evra, kao i predlog imena objekta. Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina", stoji u saopštenju Kombank Dvorane.

Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime - Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

 Više informacija o javnom pozivu pogledajte OVDE.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U martu nas čekaju dva odlična koncerta
Koncert

Spektakli kultnih bendova

03.02.2022. 18:34

U martu nas čekaju dva odlična koncerta

U martu nas u Kombank Dvorani čekaju koncerti bendova "Neverne bebe" 8. Marta i "Van Gogh" 11. marta.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
0°C
05.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve