Scena
28.03.2023. 07:10
Promo

Požurite, dok ima karata

Dolazi nam pijanistkinja koju voli i Novak Đoković (VIDEO)

Lola Astanova 27.3.2023 promo
Izvor: MTS PROMO

Seksepilna pijanistkinja koja je poznata po svojim specifičnim nastupima, stiže u Beograd. Svetski poznata američka pijanistkinja Lola Astanova nastupiće 01. juna u mts Dvorani.

Ova, u svom muzičkom izrazu jedinstvena umetnica, poznata po inovativnom audio-vizuelnom performansu na klaviru, ekstremnom broju pratilaca na društvenim mrežama, ali i velikom broju obožavalaca širom sveta, nastupiće ekskluzivno u poznatoj beogradskoj Dvorani prvi put.

Astanova koja sada važi za jednu od najtraženijih pijanistkinja širom sveta, počela je svoj muzički put sa samo osam godina, da bi do danas postigla, kako je kritičari opisuju "vrhunsku klavirsku tehniku u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova)

Izvođenjem originalnih koncerata klasične muzike i saradnjom sa najboljim orkestrima i muzičarima, Astanova je osvojila srca ljubitelja klavira u svakom kutku planete, a retko ko ostaje imun na njenu želju da svaki njen nastup, kako i sama opisuje "bude jedna posebna elegantna i strastvena ljubavna veza sa klavirom".

Lola važi za umetnicu sa veoma uzbudljivom muzičkom karijerom, uklapajući se u definiciju savremenog virtuoza. Nastupala je sa internacionalno priznatim muzičarima, među kojima su Andrea Bočeli, Al Di Meola, 2 Cellos, Marko Antonije, kao i David Foster, a vlasnica je i velikog broja priznatih muzičkih nagrada.

Lola Astanova 27.3.2023 promo
Izvor: MTS PROMO / Ralph Alswang

Zbog svega navedenog, Lola Astanova i na Instagramu važi za jednu od najpregledanijih klasičnih muzičara na svetu u periodu od 2018. do 2021. godine.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane, tickets.rs i efinity.rs.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Marko Nastić: "Slepo praćenje trendova umanjuje kreativnost"
2X2A1443 Marko Nastic foto

Intervju

25.03.2023. 18:20

Marko Nastić: "Slepo praćenje trendova umanjuje kreativnost"

Svet muzike pun je "čuda za jedan dan“, odnosno muzičara i pesama čiji su hitovi trajali "samo jedno leto“. Stoga treba posebno vrednovati one čije karijere traju i po nekoliko decenija. Jedan od njih je i DJ Marko Nastić, čiji se profesionalni angažman nalazi na polovini treće decenije. Njegovo trajanje je, moglo bi se reći, još značajnije kada se ima u vidu da on stvara muziku koja ne predstavlja mejnstrim i koja okuplja vrlo specifičnu publiku.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
16.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve