Scena
21.09.2021. 06:05
R.E.

Možda niste znali

Marina Tucaković ima bezbroj hitova, ali i solo pesmu (VIDEO)

Marina Tucaković
Izvor: YouTube screenshot - K1 TV

"Marina Tucaković nije samo pisala tekstove, ona je i snimila jednu solo pesmu", rekao je u intervjuu za "Ekspres" Zoran Živanović, poznatiji kao Žika. S njim smo razgovatali povodom koncerta grupe Zana, kojim će 25. septembra u Kombank dvorani biti obeležen veliki jubilej - 40 godina postojanja benda.

"Pesma koju je Marina otpevala, i to odlično, s obzirom na to da ona šuška dok priča, se zove 'Sunčice' i nalazi se na albumu Mirzinog jata, koje smo takođe osnovali Radovan Jovićević i ja", objasnio nam je Žika.

On nas je podsetio i na to da se Marina Tucaković pojavljuje i u dva spota grupe Zana. 

"Prvi je za pesmu ’Leto’, a drugi za pesmu ’Dodirni mi kolena’, koji je snimljen 2017. godine. U tom spotu je zajedno sa Oliverom Mandićem, koji me je na kraju čak i opsovao, onako kako samo on ume. To su dvoje ljudi koje ja volim najviše na svetu, koji su moja familija“, rekao nam je Žika. 

Pogledajte: 

Ceo intervju sa Zoranom i Jelenom Živanović pročitajte u sledećem broju štampanog izdanja "Ekspres", koji će biti na kioscima u petak 24. septembra.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Intervju sa Canetom iz Partibrejkersa uoči velikog koncerta: "Imam životni imunitet"
Partibrejkers

"Taš je naš"

29.08.2021. 06:05

Intervju sa Canetom iz Partibrejkersa uoči velikog koncerta: "Imam životni imunitet"

"Cane na Fejsu“, bila je vest dana među ljubiteljima grupe Partibrejkers i svih onih koji znaju šta Zoran Kostić Cane misli o društvenim mrežama. Morali smo da ga pozovemo i pitamo – čija je ideja bila da nas video objavom na Facebooku pozove na koncert koji će na Stadionu Tašmajdan biti održan 4. septembra?
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
07.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve