Scena
06.12.2021. 16:15
R.E./Insider

Vreme je za uživanje

Najbolji Netflix božićni i novogodišnji filmovi

nova godina, božić, TV, televizor
Izvor: Shutterstock

Ako ovih dana tražite film koji će upotpuniti praznično raspoloženje, izvolite listu najboljih filmova koje možete pogledati na Netflix platformi...

Najbolje ocenjeni naslovi u Netfliksovoj ponudi su animirani filmovi.

Film "Klaus“ prati avanturu poštara koji je premešten na daleki sever i upoznaje misterioznog stolara Klausa. Zajedno uspevaju da reše svađu u gradu koja traje godinama i uspostave novu prazničnu tradiciju. Ovaj film ima skor od 94%.

Najbolje ocenjen praznični film na platformi je "Alien Xmas“ u kome grupa Vanzemaljaca dolazi na zemlju kako bi ukrali silu gravitacije. Jedino što može spasiti Zemlju je duh prazničnog darivanja i mali Vanzemaljac Iks (X). Ovaj animirani film ima skor od čak 100%.

Ukoliko niste raspoloženi za animacije, preporučujemo film "Jingle Jangle: A Christmas Journey". Ova dirljiva priča prati deku i njegovu unuku koja pokušava da vrati magiju u njegovu radionicu igračaka i zaceli stare rane. Ovaj naslov ima skor od 89 odsto i nazvan je novim klasikom prazničnih filmova.

Ukoliko ste raspoloženi za serijale filmova, Netflix ih ima više.

"A Christmas Prince" iz 2017 i njegovi nastavci "A Christmas Prince: The Royal Wedding" i "A Christmas Prince: The Royal Baby" su klasična romantična priča o običnoj devojci koja se zaljubljuje u princa izmišljene zemlje Aldovije. Prvi deo ovog filmskog serijala ima najviši skor od 73 odsto, koji pada u nastavcima, ali su filmovi prava praznična idila na ekranu.

Još jedan filmski serijal je "The Christmas Chronicles" iz 2018. I njegov nastavak "The Christmas Chronicles 2" koji imaju rejting 68 odsto. U ovim filmovima Deda Mraz je prilično "cool" i sarkastičan, pa je priča o spasavanju Božića jednako interesantna za sve uzraste.

"Single All the Way" je film koji prati priču o tome kako se prijateljstvo razvija u ljubav. Uz klasičnu priču o prazničnom duhu i petljanju malog mesta u svačija posla, ovaj film donosi onaj dobar osećaj kada na kraju sve ispadne baš kako treba. Ima skor od 60 odsto na Netfliksu.

"The Knight Before Christmas" iz 2019. Je praznični film sa fantastičnim elementima. U njemu učiteljica iz malog grada pomaže vitezu koji je putovao kroz vreme da ispuni svoj zadatak. Međutim, što više vremena provode zajedno, vitez nije siguran da li želi da se vrati nazad kući. Ovaj film ima skor od 70 odsto.

Koji je Vaš omiljeni praznični film?

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ste gledali film koji je oborio Netflix rekord?
TV, daljinski

"Red Notice"

03.12.2021. 20:05

Da li ste gledali film koji je oborio Netflix rekord?

Novi film Rajana Rejnoldsa i Dvejna Džonsona (The Rock) "Red Notice“ postao je najgledaniji film na platformi Netfliks, nakon što je prešao broj od 328 miliona sati gledanja na platformi. Film je pogledala čak polovina svih korisnika, kojih ima oko 214 miliona.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm with light rain
19°C
21.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve