Scena
16.05.2022. 14:10
mts Dvorana

Top Gan

Najnovija avantura čuvenog Maverika

Bioskop
Izvor: Shutterstock

Veče akcije uz nastavak klasika Top Gan iz 1986. godine pod nazivom "Top Gan: Maverik" biće održano u četvrtak 26. maja u 20 časova u Velikoj sali mts Dvorane. Svi korisnici Film klub kartice dobiće duple bodove povodom upriličenog filmskog događaja.

U najnovijoj akcionoj drami reditelja Josefa Kosinskog, na veliko platno vraća se po ovoj ulozi decenijama poznat Tom Kruz kome društvo u uzbudljivoj filmskoj priči prave i Majls Teler, Dženifer Koneli, Džon Ham, Džej Elis, Dejvis i Ed Haris i drugi.

Top Gan
Izvor: Promo / mts Dvorana

Nakon više of 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak “Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog “Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

 
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tom Kruz i "Top Gan" na Festivalu u Kanu (VIDEO)
Tom Kruz, 17. 3. 2022.

Maj 2022.

17.03.2022. 16:32

Tom Kruz i "Top Gan" na Festivalu u Kanu (VIDEO)

Američka zvezda Tom Kruz predstaviće novu verziju filma "Top Gan" (Top Gun) na ovogodišnjem 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, saopštili su organizatori.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve