Scena
29.12.2021. 19:05
R.E.

"Lihvar"

Novogodišnja TV premijera još jednog domaćeg hita

nova godina, božić, TV, televizor
Izvor: Shutterstock

Ako ste propustili da u bioskopupogledate film "Lihvar", režisere Nemanje Ćeranića i scenariste Strahinja Madžarevića, sada ćete imati priliku da taj propust nadoknadite.

U nedelju 2. januara, na RTS 1 od 21.10h, biće emitovana ova kriminalistička drama snimljena tokom pandemije.

Ovaj napeti triler delo je već poznatog tandema - režisera Nemanje Ćeranića i scenariste Strahinja Madžarevića, čiji smo zajednički rad već imali prilike da pratimo na programima RTS-a u serijama "Grupa" i "Crna svadba".

Mundir je zelenaš i uterivač dugova iz Inđije koji oseća da mu je zdravlje narušeno stresnim poslom i želeo bi posle još jednog posla da se povuče iz sveta kriminala. Naravno, to nikad ne ide onako kako je zamišljeno. Mundir se zaista pridržava kriminalnog kodeksa, ne dozvoljava da iko njemu ostane dužan, niti želi ikome da duguje. Shvata da njegovo vreme prolazi, zdravlje i snaga nisu kao nekad, a nova su vremena i policija i sudovi više ne žmure na ono što se događa.

Želeo bi da podmiri sve račune, otvori teretanu i ostatak života radi legalno. Međutim, nova vremena donose i nove generacije koje se vode nekim sasvim drugim principima. Ne samo što se događa dotad nezamislivo, da bude sam pokraden, nego i nova ekipa u kraju ima ponudu koju Mundir ne bi prihvatio...

Uloge: Dušan Petković, Strahinja Blažić, Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Branko Vidaković...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Cane Bjelogrliću: "Draganče, napravio si rokenrol film!"
Film "Toma" plakat

"Toma"

22.12.2021. 21:05

Cane Bjelogrliću: "Draganče, napravio si rokenrol film!"

Film "Toma" do sada je u bioskopima pogledalo više od milion ljudi, što ga čini najgledanijim srpskim filmom svih vremena, a reditelj filma Dragan Bjelogrlić kaže da se sa radošću seća poruka i pohvala prijatelja i "ljudi od pera" na račun "Tome".
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
17°C
28.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve