Scena
25.10.2022. 22:25
Promo

Uskoro u bioskopima

A od Marvela u novembru...

1
Izvor: Marvel Studios / Marvel Studios

Nakon što je 2020. godine preminuo glavni glumac prvog dela filma Čedvik Bosman, autori Marvelovog ostvarenja preuzeli su velike korake u razmatranju kako bi dalja priča mogla da izgleda. Nastavak akcionog film vraća publiku u kraljevstvo Vakanda...

 

Nakon uspešnog ostvarenja iz 2018. kada je "Crni panter“ reditelja Rajana Kuglera krunisano sa tri Oskara, iz Marvelovog filmskog univerzuma 10. novembra stiže "CRNI PANTER:VAKANDA ZAUVEK,“ sa Andđelom Baset, Lupingo Njongo, Martinom Frimanom, Letišom Rajt i drugima.

Nastavak akcionog filma vraća publiku u kraljevstvo Vakanda - izmišljenu zemlju sa neverovatno naprednom tehnologijom pred kojom se pojavljuje nova pretnja, sada od strane podvodne nacije zvane Talokan. Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.

“Ramonda je shvatila da je prošlo godinu dana od kada je T’ Čal preminuo i da se Šuri još uvek nije zalečila od gubitka, ne pruzimajući korake ka isceljenju. Sedi i pridržava se rituala žalosti. Tako se sve odigrava dok se ne pojavi Namor”, ističe reditelj filma.

Prvi put u filmu se pojavljuje Tenoč Uerta poznat po ulozi u seriji "Narkos: Meksiko", a ovog puta u ulozi antiheroja Namora. Iako potpuno nov lik u filmu "Crni panter: Vakanda zauvek" lik Namora se pojavljuje u Marvelovom stripu još 1939. kao Podmorničar (Submariner).

Namor je jedan od najstarijih Marvelovih likova i kako reditelj napominje: “U našoj priči on predstavlja Talokan, skrivenu podvodnu civilizaciju koja je naša zamišljena verzija strip carstva Atlantide. Njegovo pojavljivanje pokazuje da Vakanda nije sigurna kao što misle i on izlazi pred Ramondu i Šuri sa predlogom.”
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

OVO je najstrašniji film ikada snimljen! (VIDEO)
horor, strah

Da li ste gledali?

22.10.2022. 20:10

OVO je najstrašniji film ikada snimljen! (VIDEO)

Ukoliko volite horore, a ne možete da naiđete na dovoljno dobar i strašan, imamo dobru vest za vas. Film "Host" je proglašen za najstrašniji film ikada snimljen!
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
22°C
01.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve