Scena
28.11.2022. 15:56
Promo

Pera Krstajić

Vodimo vas besplatno na koncert!

Gitara, muzika, koncert
Izvor: Shutterstock

Basista i kompozitor Pera Krstajić, održaće koncert u BitefArtCafe klubu 30. novembra, a povod koncerta je promocija singla “Mendo”.

Petar Pera Krstajić je basista iz Beograda koji trenutno živi i radi u Los Anđelesu. Diplomirao je na prestižnom muzičkom koledžu "Berkli". 

Petar komponuje i kombinuje zvuke srpske tradicionalne muzike sa džez i elektronskom muzikom. Ima viziju da sa svojom muzikom putuje i stvara širom sveta, a do sada je imao prilike da svira sa mnogim istaknutim umetnicima kao sto su Li Ritenur, Luis Kol, Kifer, Kris Dejv, Tomi Braun, Dejvid Bini i mnogi drugi.

Nastupao je širom sveta na različitim svetski poznatim koncertim binama kao što su "Blue Note" u Njujorku, Tokiju, i Milanu, "Karnegi holu", "Knedei centru" i "Kosmopolitanu". 

Na koncertu u Beogradu, 30. novembra, sa Krstajić svirati Sale Sedlar, Peđa Milutinović, Marko Louis, Luka Ignjatović, Borna Pehar i Andrija Gavrilović, a kao specijalni gost pridružiće se i naša kantautorka Ivana Vukmirović (Manivi).

Na programu su Perine kompozicije kao i pesme koje su uticale na njega i njegov muzički razvoj. 

Ulaznice su u prodaji, ali... možete ih dobiti i besplatno!

Ostavite nam poruku ispod ove objave na Ekspres Facebook nalogu - dvoje najbržih će dobiti po dve besplatne ulaznice.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Premijerno u Srbiji: Veče Britnovih Iluminacija
1

Koncert 3. decembra

23.11.2022. 21:00

Premijerno u Srbiji: Veče Britnovih Iluminacija

Publika će 3. decembra u 20 sati u sali Beogradske filharmonije imati priliku da čuje ciklus pesama Bendžamina Britna "Les illuminations"  uz kamerni orkestar Srpskog narodnog pozorišta i soprana Mariju Jelić. 
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
01.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve