Scena
06.08.2021. 16:10
Tanjug

Kojo, Mićalović, Janjić

Popularna domaća serija: Nove epizode, stara ekipa

Vojin Ćetković
Izvor: YouTube screenshot

U novim nastavcima serije "Tajne vinove loze", čije snimanje je upravo počelo, glumačkoj ekipi su se pridružili Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić i drugi, saopštili su producenti.

"Druga polusezona sastojaće se od 36 jednosatnih epizoda, a priča se nastavlja tamo gde je stala na kraju prve polusezone", saopštili su Telekom Srbija i Metro prodakšns.

Nove epizode serije "Tajne vinove loze" vode gledaoce kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, a pojavljuje se "nova moćna i misteriozna figura Kosta, kontroverzni biznismen".

U seriji igraju i Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Milica Zarić i drugi.

Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina Teodora Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću? Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti, navode producenti.

Serija je nastala po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović. Glavni pisci scenarija su Iva Mitrović i Marko Popović, dok su reditelji Ana Maria Rosi, Gorčin Stojanović, Karaklajić i Marko Glušić.

Producenti nisu naveli kad će početi emitovanje novih nastavaka na kanalu Superstar.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Počelo snimanje filma i serije "Oluja"
Film

Sjajni glumci

06.07.2021. 14:25

Počelo snimanje filma i serije "Oluja"

Reditelj i scenarista Miloš Radunović počeo je danas snimanje "Oluje", prvog domaćeg filma koji govori o progonu i stradanju Srba iz Krajine 1995. godine, čija se premijera očekuje u decembru, a prikazivanje 12 nastavaka serije od marta iduće godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve