Scena
30.03.2023. 04:15
RTS

Otkrivaju Vojaž i Ćeranić

Koja nas sve iznenađenja čekaju u nastavku serije "U klinču“

1
Izvor: RTS

Svi problemi su rešeni, svako je dobio ono što je hteo. Tako se bar činilo na kraju prve sezone. Međutim, šta se dešava u nastavku serije "U klinču“, čije emitovanje počinje 30. marta na RTS-u?

Glavni glumac, Mihajlo Veruović Vojaž, otkriva da će druga sezona biti još dinamičnija, da sve likove čekaju nove prepreke, a posebno njegov lik – Aljošu, koji neće znati da se izvuče iz ljubavnog trougla.

Uprkos tome što je serija fokusirana na mlađe gledaoce, producent i kreator serije - Aljoša Ćeranić, kaže da je uspela da privuče i druge generacije.

"U seriji smo ponovo sastavili Nikolu Koju i Branku Katić, koji su se pokazali kao odličan tandem u filmu 'Mi nismo anđeli', a veoma bitnu ulogu tumači i Svetlana Ceca Bojković. Serija je, što bi rekao Kojo – za gledaoce od 7 do 77 godina“, navodi Ćeranić.

1
Izvor: RTS

To potvrđuje i muzičar i glumac Vojaž koji tvrdi da je navikao da ga voli i prepoznaje mlađa publika, ali da mu je serija donela popularnost i među starijim generacijama, što mu jako prija.

"Postigli smo ozbiljan uspeh sa serijom, na ulici vole da mi se jave i ljudi od 40, 50 godina i to me jako raduje, jer to je upravo ono čemu težim“, objasnio je Mihajlo Veruović Vojaž.

Kao i prethodna, i nova sezona serije "U klinču“ ima 30 epizoda, koje će se emitovati radnim danima na Prvom programu RTS-a od 20.05h.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Serija koja otkriva pravo lice Amerike
1

Popularno na TV

04.12.2022. 15:05

Serija koja otkriva pravo lice Amerike

Uspon krimi žanra baziranog na istinitom događaju već nekoliko godina nemoguće je ignorisati. Pregršt je naslova sa kriminalističkom tematikom koji su poslednjih nekoliko godina, u talasima, znali da prikuju gledaoce kraj malih ekrana. I uvek se desi isto.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
1°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve