Scena
27.02.2020. 20:18
The Guardian

SIN NIKA KEJVA: Mogao sam da glumim nervoznog tinejdžera, ali sam bio prijatan

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Erl Kejv, sin Nika Kejva prvi put je viđen na ekranu u par intimnih dokumentarnih filmova. Sada ga je porodična tragedija inspirisala da "napravi nešto lepo" u svojoj glumačkoj karijeri.

Prvo pojavljivanje Erl Kejv je imao u muzičkom dokumentarnom filmu "20.000 dana na Zemlji" 2014. godine: Erl i njegov blizanac Artur, sede u kući u školskoj uniformi pored svog oca, muzičara Nika Kejva. Sva trojica jedu picu i gledaju Scarface. Dečaci imaju 13 godina.

"Filmovi su bili ogroman deo mog detinjstva", kaže Kejv. "Neprikladna filmska noć bila je jednom nedeljno i moj otac bi nam prikazivao nečasne, neverovatne filmove. Bili smo opsednuti što smo se više plašili. Nisu nas zanimali gluma ili režija. Bilo je to samo: 'Fuck, hajde da uzmemo najgori film. Pustite 'Čaki tri' i pojedite kokice."

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Kejv sada ima 19 godina. Kada nežno gestikulira tankim prstima, sličnost sa ocem je nemoguće negirati. Ne glumi dugo, ali su njegove dosadašnje uloge bile upečatljive. Uloga Froda, hiperaktivnog radnika benzinske pumpe u The End of the F *** ing World, podstaknula je članke na BuzzFeed-u, video snimke...

Kao Danijel, brat Ned Kelija, Kejv kreće sa odmazdom u ratnim bojama, držeći pištolj i noseći venčanicu. Film je pank rok spin na račun odmetnika, a kao vežbu za ulogu, Kurzel im je čak napravio bend. "Pojavili smo se u predprodukciju, a on je rekao:" Osnivate bend, rezervisali smo vam svirku, idite i pišite pesme."

"Međutim, uspelo je" Melodije improvizovanog benda nalaze se na soundtrack-u.

U međuvremenu u Bagnold Summer-u, Kejv glumi mrzovoljnog kretena u potpuno crnoj garderobi i Metallicom pričvršćenom za uši.

"Mogu da glumim nervoznog tinejdžera i divljeg tinejdžera", nasmejao se: "A bio sam prilično prijatan".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
0°C
28.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve