Scena
25.04.2022. 13:10
R. E.

Bogat sadržaj

Šta nas sve čeka na Netflixu u maju

Netflix
Izvor: Shutterstock

Na najpopularniju striming platformu na svetu i ovog meseca stižu novi filmovi i nastavci popularnih serija, ali i mnoga, već kultna ostvarenja.

Rapertoaru za maj će se posebno obradovati ljubitelji serije "Stranger Things" (Čudnije stvari) jer će, posle tri godine, konačno moći da pogledaju novu sezonu.

Braća Dafer, kreatori serije, su najavili da će četvrtu (i poslednju) sezonu podeliti na dva dela, a ono što će posebno obradovati fanove u Srbiji je činjenica da jednu od uloga tumači jedan od naših najpopularnijih glumaca, Nikola Đuričko.

"Uloga je pristojna. Nije najmanja, ali nije ni ogromna", otkrio je Đuričko još 2020. godine i dodao da je njegov lik u seriji upečatljiv i da mu odgovara.

"Upoznajte Jurija, momka koji voli loše šale, hladan keš i hrskavi puter od kikirikija", napisao je glumac na Instagramu i podelio fotografiju uslikanu za vreme testiranja garderobe, frizure i šminke za njegov lik.

Prvi deo sezone biće dostupan od 27. maja, dok ćemo na nastavak morati da čekamo do jula.

Od 11. maja moći ćemo da pogledamo film "Operation Mincemeat" (Operacija "Mleveno meso"), čija radnja opisuje stvarne događaje iz Drugog svetskog rata.

Ova britanska drama prati priču o istoimenoj vojnoj operaciji, koja je dovela do invazije Saveznika na Siciliju 1943. godine.

Glavna uloga je poverena Kolinu Firtu, a film je režirao Džon Meden.

Popularna komedija iz 2011. godine, "Crazy, Stupid, Love" (Luda, glupa ljubav) biće dostupna već od 1. maja. Stiv Karel tumači lik Kala, čoveka čiji se život, nakon razvoda, menja iz korena.

Očajan zbog rastanka sa suprugom, u jednom baru upoznaje Džejkoba koji će mu pomoći da ponovo otkrije sebe.

Takođe od 1. maja, ćemo moći da pogledamo jednu od najpopularnijih romantičnih komedija svih vremena, "When Harry Met Sally" (Kad je Hari sreo Sali).

U ovom filmu iz 1989. godine, režiser Rob Rajner pokušava da da odgovor na pitanje: Mogu li žena i muškarac da budu samo prijatelji?

Hari i Sali se poznaju godinama, ali se plaše da će pokvariti svoj odnos ako se upuste u vezu. Glavne uloge tumače Meg Rajan i Tom Henks.

Prvog dana maja biće dostupna i urnebesna komedija "Harold & Kumar Go to White Castle" (Harold i Kumar idu u Beli zamak) iz 2004. godine.

U prvom delu franšize "Harold i Kumar", dva prijatelja samo žele da kupe hamburgere, ali to neće biti tako jednostavno kao što su planirali. Na putu do restorana nailaze na brojne i neverovatne prepreke.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ste gledali jeziviju seriju od ove?
Uhođenje na internetu

"You“

10.03.2022. 09:10

Da li ste gledali jeziviju seriju od ove?

Ukoliko i vi ovih dana manijakalno "listate“ društvene mreže, sadržaj koji vam sigurno u najvećoj meri preokupira pažnju jeste rat u Ukrajini.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
02.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve