Scena
15.09.2022. 15:53
Promo

16. i 17. septembar

Zbog lošeg vremena, festival "Apgrade" se seli u "Hangar"

1
Izvor: Benni Gashi / Apgrade Promo

Festival "Apgrade" održaće se 16. i 17. septembra u Beogradu. Uz Svena Vätha i Solomuna, nastupiće Tijana T, Marko Nastić, Felver i Runy.

Zbog najavljene kiše i niskih temperatura tokom vikenda, umesto otvorenog prostora u Luci Beograd, publika će uživati u plesu u već dobro poznatom "Hangaru", u Žorža Klemansoa 37.

Sve kategorije ulaznica za obe večeri su dostupne putem onlajn servisa Cooltix.rs, Gigs Tix i Tickets.rs, kao i na njihovim blagajnama širom Srbije do petka u 20h, sa izuzetkom VIP ulaznica za subotu i nastup Solomuna koje su rasprodate.

Kako bi posetioci sa dvodnevnim i VIP kartama izbegli očekivane gužve, preporučuje se zamena dvodnevnih i VIP karata na obeleženim mestima na ulazu u Hangar u petak, 16. septembra.

"Jako je bitno pratiti ljude kao što su Sven Väth ili drugi DJ-evi starog kova koji su uspeli da ostanu uspešni i traženi tokom 3-4 decenije. To nije slučajno i svaki njihov set može da se tretira kao masterclass DJ-inga. Najviše sam naučila posmatrajući upravo njih kako se odnose prema muzici i situaciji u kojoj nastupaju. Drago mi je da su još uvek aktivni te da najmladje generacije mogu da nauče nešto i postave visoke standarde”, rekla je Tijana T u intervjuu uoči povratka na beogradski plesni podijum.

Sven Väth, pionir tehna sa karijerom dugom tri i po decenije i redovan "Apgrade" gost, 16. septembra u Hangar donosi zvuk sa novog albuma, uz njegove klasike i jedinstveno DJ umeće.

1
Izvor: Benny Gashi / Apgrade Promo

Solomun, dolazi 17. septembra, pet godina nakon njegovog poslednjeg, maratonskog DJ seta na "Apgrade" vikendu u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

"Visina ovog događaja me poprilično motiviše da dam svoj maksimum. Lajnap je odličan i nadam se da ste svesni kakvo je pravo zezanje rezervisano za petak”, poručuje Nastić.

Sa papa Svenom u "Hangar" stiže i jedan od njegovih najbližih saradnika, tajno oružje Cocoon etikete i vrhunski DJ Maurizio Schmitz. Naš istaknuti DJ i producent Marko Nastić, čiju dugu karijeru prati i međunarodni uspeh, 16. septembra pridružuje se Apgrade lajnapu. Veče će otvoriti jedan od najperspektivnijih DJ-eva na domaćoj sceni – Runy.

Zbog konstantih bukinga i nastupa širom sveta, ovo će biti jedna od retkih prilika da publika u Beogradu 17.9. čuje jedinstvenu selekciju Tijane T, kojom dominira acid zvuk uz house, breakbeat i electro. Za Felvera, koji je tokom duge karijere oblikovao hrvatsku i regionalnu scenu kao izvođač, ali i organizator i idejni tvorac brojnih događaja i manifestacija, ovo će biti debi nastup na "Apgrade" događajima.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
22°C
27.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve