Sport
02.02.2023. 16:19
R. E.

NBA spektakl

Poznato ko će sa klupe predvoditi ekipe na Ol star meču

1
Izvor: EPA / NUCCIO DINUZZO

NBA Ol star vikend ove godine biće održan 18. i 19. februara u Solt Lejk Sitiju, a pored igrača koji će nastupati određeni su i treneri koji će predvoditi ekipe.

Tim Lebrona Džejmsa, za koji će nastupati i aktuelni MVP Nikola Jokić, sa klupe će predvoditi baš trener srpskog centra u Denveru Majkl Meloun, objavila je NBA liga.

Iskusni strateg već je predvodio tim Lebrona Džejmsa u pobedi na Ol star meču 2019. godine rezultatom 178:164.

Ove godine uz zvezdu Los Anđeles Lejkersa Lebrona i Jokića, na Zapadu će starteri biti i Luka Dončić (Dalas), Stef Kari (Golden Stejt) i Zajon Vilijamson (Nju Orleans).

Ekipu Istoka predvodiće sa klupe privremeni trener Bostona Džo Mazula, a u prvoj petorci uz Janisa Adetokumba (Milvoki) igraće i Džejson Tejtum (Boston), Kevin Durent (Bruklin), Kajri Irving (Bruklin) i Donovan Mičel (Klivlend).

NBA liga ranije je saopštila da će vrlo zanimljivo biti i na meču "Zvezda u usponu", koji će se igrati prvog dana Ol star vikenda, tačnije 18. februara.

Naime, priliku da vode ekipe sastavljene od igrača koji igraju prvu i drugu sezonu u NBA ligi, odnosno u razvojnoj ligi, dobiće četiri trenera, koja to nisu.

Ekipe će voditi nekadašnji as Memfisa i Lejkersa Pau Gasol, kao i Joakim Noa, Deron Vilijams i Džejson Teri. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Jokić ima dve MVP titule, ali još nismo ostvarili cilj"
Nikola Jokić 18. 11. 2022.

Majkl Meloun

18.11.2022. 11:49

"Jokić ima dve MVP titule, ali još nismo ostvarili cilj"

Trenera Denvera ne brine nešto lošiji košgeterski učinak srpskog centra, jer on nikada nije mario za statistiku, već je isključivo fokusiran da pomogne timu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve