Sport
11.04.2023. 15:28
R.E.

VAŽNO

Apel navijačima Partizana...

košarka
Izvor: Shutterstock

Košarkaški klub Partizan apelovao je na svoje navijače da poštuju propise Evrolige i ne blokiraju stepenice koje vode do ulaza odnosno izlaza iz Beogradske arene, zbog bezbednosti ali i zbog kazni koje za taj prekršaj čekaju klub.

Partizan je naveo da je, kada se govori o brojnosti navijača i atmosferi u Beogradskoj areni, ponos Srbije i čitave Evrope i da navijačima crno-belih po srčanosti, posvećenosti, poznavanju igre i trenutka kada je timu potrebna dodatna podrška, ne mogu da pariraju navijači nijednog drugog kluba u Evroligi.

"Ipak, sve veće interesovanje za utakmice crno-belih koje se iz utakmice u utakmicu multiplikuje dovelo je i do problema u organizaciji mečeva kada je u pitanju poštovanje strogih propisa najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Stepenice koje vode do ulaza, odnosno izlaza iz dvorane u svakom trenutku moraju biti prazne. Nepoštovanje ovog propisa koji garantuje brzu i bezbednu reakciju u slučaju bilo kakvih problema se strogo kažnjava, što je Partizan već osetio na svojoj koži", navodi se u saopštenju.

Partizan je zbog toga apelovao na svest navijača da, bez obzira što im pomeranje za korak ili dva u velikoj gužvu donosi dodatni komotitet, uvek na pameti imaju koliku štetu to nanosi Partizanu.

U dogovoru sa službom obezbeđenja, kontrole na ulazima u svaki od sektora će od narednog meča biti dodatno pojačane sa ciljem da se propisani standardi za bezbednost na svaki način osiguraju.

Partizan je zamolio navijače da ranije dođu u dvoranu i da pokažu razumevanje za bezbednosne standarde koji su propisani i strogo se poštuju u Evroligi.

Poslednja utakmica regularnog dela Evrolige između Partizana i Panatinaikosa igra se u petak od 20.30 u Beogradskoj areni.

Partizan je izborio plasman u plej-of najelitnijeg evropskog takmičenja, a Panatinaikos će utakmicom 34. kola završiti ovogodišnje učešće u Evroligi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Loš momak NBA otkrio zašto ne bi voleo da Jokić bude MVP
Nikola Jokić

A igrali su zajedno...

11.04.2023. 10:04

Loš momak NBA otkrio zašto ne bi voleo da Jokić bude MVP

U NBA ne prestaje da se priča o tome ko će biti ovosezonski MVP. Iako je Nikola Jokić do nedavno bio prvi favorit, situacija je takva da je ovoj individualnoj nagradi trenutno bliži Džoel Embid.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve