Sport
08.08.2021. 08:14
Tanjug

Maja Ognjenović

"Brzo će Pariz, možda tamo proslavim 40. rođendan"

Maja Ognjenović, 8. 8. 2021.
Izvor: EPA / MICHAEL REYNOLDS

"Nije bilo lako oporaviti se posle poraza od Amerikanki u polufinalu, jučerasnji dan bio je težak, trening, plus ovaj jutarnji termin, ali presrećni smo. Bronza je kao kuća i sada da u lepoj atmosferi nastavimo pripreme za Evropsko", izjavila je kapiten srpskih odbojkašica Maja Ognjenović posle pobede protiv Koreje (3:0).

"Ne mogu da kažem da nismo očekivali medalju, ali medalja je uspeh. Mora se priznati da nam je nedostajala Brankica, većina tereta pala je na Tijanu, ali smo pokazale da možemo da igramo kao tim i zato je ovaj rezultat došao kao posledica mukotrpnog timskog rada", rekla je Ognjenović srpskim izveštačima u Tokiju i dodala da su zaslužile pravi doček u Beograd.

Takođe, istakla je da će "brzo" Igre u Parizu i da nije loše da tamo proslavi 40. rođendan.

Tijana Bošković, koja će naredne dve sezone biti u istom klubom sa Majom, kaže da će dati sve od sebe da utiče na njenu odluku.

"Presrećna sam što smo posle teškog poraza u polufinalu bili motivisani da donesemo medalju, velika je čast nastupati za Srbiju i što smo ovom medaljom oborili rekord iz Rija", porucila je najbolja odbojkašica na svetu.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sportske penzije: Treba li ih oduzeti onima koji su reprezentaciji rekli ne?
Novak Đoković

Nagrađivanje sportista

07.08.2021. 14:00

Sportske penzije: Treba li ih oduzeti onima koji su reprezentaciji rekli ne?

Srbija ima više od 500 sportista i trenera starijih od 40 godina, osvajača medalja kojima pripada doživotno novčano priznanje u narodu zvano "sportska penzija“. Da li su svi baš zaslužili tu penziju? Da li treba oduzeti stečeno onima koji su reprezentaciji rekli ne? Zoran Slavnić se slaže s tim.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve