Sport
28.06.2022. 11:51

Crvena zvezda

Čović: Zvezda neće da propadne ostali mi u klubu ili ne

Crvena zvezda
Izvor: BETAPHOTO / Marko Metlas

Po svemu sudeći biće ovo turbulentno leto za KK Crvenu zvezdu. Očekuju se velike promene u igračkom kadru, a dosta se pominje i da bi trener Dejan Radonjić mogao da napusti klub sa Malog Kalemegdana.

Uprava košarkaškog kluba oglasila se povodom statusa Dejana Radonjića i, između, ostalog navela da crnogorski stručnjak do kraja ovog meseca treba da se izjasni da li ostaje ili ne u klubu. 

O njemu je u jutarnjem programu na TV Pink govorio i Nebojša Čović.

"Dali smo mu ponudu, on treba da odgovori – prihvata ili ne. Finansijski uslovi su vrlo dobri," rekao je Čović.

Predsednik košarkaškog kluba se osvrnuo i na priču o dugovanjima i porezu...

"Kako da počnu takmičenje klubovi koji duguju državi pare za porez? Nijedan klub ne bi mogao da igra dok ne plati porez. Videćemo i šta će biti nakon situacija napuštanja takmičenja. Meni bi bilo super da dugujemo pet miliona za porez, a da nemamo dugovanja prema igračima", zaključio je Čović i dodao:0
 

"Postojaće Zvezda i bez svih nas, klub postoji 80 godina. Mi smo prolazni epizodisti. Iza svakog može da se sabere šta je ostavio. I po pitanju trofeja i finansijskih  obaveza. Oni što nas napadaju ostavili su jako ružnu situaciju u klubu. Zvezda neće da propadne, ja to kažem, ostali mi u klubu ili ne ostali. Uostalom, najuspešniji smo srpski klub u Evropi, bili smo 12. u Evroligi. Dođite, uzmite klub, radite posao i nema ljutiš. Ili ako im se viša sviđa – gotovi smo, propadosmo…" naveo je Čović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve