Sport
21.03.2023. 14:43
Beta

Evroliga

Novo saopštenje Crvene zvezde, ovaj put o Ciboni

1
Izvor: ABA LIGA/Crvena zvezda Meridianb / Djordje Kostic

Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je saopštenje u kom je dementavola navode nekadašanjeg hrvatskog košarkaša Franje Arapovića, koji je naveo da su crveno-beli platili Ciboni 800.000 evra kako bi igrali Evroligu 2014. godine.

"KK Crvena zvezda najoštrije demantuje navode nekadašnjeg hrvatskog košarkaša, Franje Arapovića koji je gostujući u jednom tamošnjem mediju, izneo grubu neistinu da je "KK Crvena zvezda platio rukovodiocima Cibone 800 hiljada evra kako bi igrao Evroligu 2014.godine", navodi se u saopštenju.

Zvezda je pozvala Arapovića da "ukoliko ima bilo kakve materijalne dokaze da ih iznese".

"I nama kao klubu bi bilo vrlo zanimljivo da čujemo završnicu ove svojevrsne bajke, izrečene od čoveka koji odavno nema nikakav kredibilitet, i koji je svojevremeno kao razlog za odstranjivanje iz nacionalnog tima od strane velikana srpske košarke Dušana Ivkovića navodio svoju "nacionalnu pripadnost"", dodaje se u saopštenju.
 

Klub je pozvao Arapovića da "umesto što spominje Crvenu zvezdu, prvo bi trebalo da razgovara sa tadašnjim predsednikom Cibone Acom Petrovićem".

"Posebno je zanimljivo da se Franjo baš sada "prisetio" ovakvog detalja, i odlučio da nas sve "prosvetli" ovakvom neistinom u koju samo budale, naivni, klimakterični, ili ljudi pod uticajem nekih psihoaktivnih supstanci mogu da veruju", dodaje klub.

"KK Crvena zvezda Meridanbet je jasno šta se radi, ko to radi, iz kog centra dolazi ova neistina i manipulacija, delovanje pojedinih medija i njihove kampanje – i to svakako nije Zagreb", dodaju crveno-beli.
 

Zvezda je navela i da "umesto bilo kakvog objašnjavanja ovakvih budalaština i uplitanja u „blato“ na koje se mnogi drugi pozivaju prethodnih dana, KK Crvena zvezda poziva naše navijače da prepoznaju trenutak i sve što se dešava oko kluba, podrže ekipu u utakmici 30. kola Evrolige protiv Baskonije".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novo saopštenje: Crvena zvezda tuži Lesora, Petrušev ide u policiju
1

Novo saopštenje

14.03.2023. 18:52

Novo saopštenje: Crvena zvezda tuži Lesora, Petrušev ide u policiju

Strasti se nakon odigranog derbija između KK Partizana i Crvene zvezde ne stišavaju. Dan nakon utakmice, Crvena zvezda se po drugi put oglasila saopštenjem u kome se dotakla izjave Matijasa Lesora, ali i najavila buduće korake kada je reč o incidentu koji je bacio senku na večiti derbi.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve