Sport
14.03.2023. 18:52
R.E.

Novo saopštenje

Novo saopštenje: Crvena zvezda tuži Lesora, Petrušev ide u policiju

1
Izvor: Beta/KK Partizn / Maja Nastic

Strasti se nakon odigranog derbija između KK Partizana i Crvene zvezde ne stišavaju. Dan nakon utakmice, Crvena zvezda se po drugi put oglasila saopštenjem u kome se dotakla izjave Matijasa Lesora, ali i najavila buduće korake kada je reč o incidentu koji je bacio senku na večiti derbi.

Celo saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celini.

"Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev „izbio vazduh“ žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

Svoju „srceparajuću“ (i neistinitu) ispovest Matias Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

KK Crvena zvezda Meridianbet podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora na čiju žalost, postoje snimci o svojevrsnoj „odbrani“ mučkim udarcima pesnicama!,"

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vlade Đurović pred derbi: "To više nisu obične utakmice, to je sada rat"
Partizan i zvezda

Aba liga

13.03.2023. 13:06

Vlade Đurović pred derbi: "To više nisu obične utakmice, to je sada rat"

Partizan će u ponedeljak u Štark areni, u okviru 21. kola ABA lige, dočekati Crvenu zvezdu. Biće to peti ovosezonski derbi, ali se čini da je ulog najveći do sada jer u igri prvo mesto u ABA ligi koje donosi prednost domaćeg terena.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve