Sport
07.01.2024. 19:54
Beta

Barak Bahar

Crvena zvezda: "Ugovor je jasan i znamo naše obaveze"

1
Izvor: BETAPHOTO / DRAGAN KARADAREVIC

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ispuniti sve obaveze prema bivšem treneru Baraku Baharu, u skladu sa propisima Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) i da nema govora o odšteti i nesporazumu sa Izraelcem.

"Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora između Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima Fifa", navodi se u saopštenju Zvezde. 

Izraelski mediji preneli su da će Barah i njegovi saradnici tužiti Zvezdu zbog neisplaćenih zarada, nakon što su dobili otkaz krajem decembra, posle poraza od Partizana u "večitom" derbiju, 1:2.

"Crvena zvezda će shodno  potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija", naveli su crveno-beli.

"Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu", dodaje se u saopštenju.

Bahar je letos preuzeo Zvezdu, sa kojom nije uspeo da prođe grupnu fazu Lige šampiona, a ekipa trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Super lige sa bodom manje od Partizana.

Izraelskog trenera na klupi Zvezde zamenio je Vladan Milojević.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezda se porazom oprostila od Lige šampiona
1

Siti slavio u Beogradu

13.12.2023. 21:03

Zvezda se porazom oprostila od Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona u Beogradu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
07.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve