Sport
08.02.2024. 22:30
R. E.

Kapiten posle žreba

"Imaćemo dobre i kvalitetne utakmice"

1
Izvor: ATAIMAGES / R.R.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da njegovu ekipu u elitnoj diviziji Lige nacija očekuju "dobre i kvalitetne utakmice" protiv Španije, Danske i Švajcarske.

"Zanimljiva grupa. Znali smo da će u A diviziji biti najjači, najbolji protivnici. Švajcarska i Danska su nam poznati rivali, sastajali smo se, dobre su selekcije, sa Španijom nismo dugo igrali, radi se o jednoj od najboljih reprezentacija na svetu. Biće interesantno", rekao je Tadić, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u Grupi 4 divizije A Lige nacija sa selekcijama Španije, Danske i Švajcarske, odlučeno je žrebom u Parizu.

"U A diviziji su selekcije sa najboljim rejtingom, tako bez obzira, koga god da smo izvukli, bili bi teški protivnici. Sve je to lepo, jer ćemo imati dobre i kvalitetne utakmice", rekao je kapiten "orlova".

Prvo kolo Lige nacija na programu od 5. do 7. septembra, dok će se takmičenje po grupama završiti 19. novembra.

Glavna novina u četvrtom izdanju Lige nacija je uvođenje četvrtfinala, što znači da će po dve najbolje selekcije iz svake grupe boriti za završnicu.

Četvrtfinalni mečevi su na programu od 20. do 25. marta 2025. godine, a finalni turnir od 4. do 8. juna. Domaćin turnira biće naknadno određen.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve