Sport
28.04.2023. 18:19
Beta

Stigle suspenzije

Evroliga: Ovo su kazne za Partizan i Real

Kosarka
Izvor: Shutterstock

Disciplinski sudija Evrolige saopštio je kazne za igrače Real Madrida i Partizana, a oba tima su zbog opšte tuče i prekida druge utakmice četvrtfinala kažnjena sa po 50.000 evra.

Suspenzija od pet utakmica izrečena je košarkašu Real Madrida Geršonu Jabuseleu, koji je rvačkim zahvatom oborio i povredio igrača Partizana Dantea Egzuma.

Kapiten Partizana Kevin Panter je zbog učešća u sinoćnoj tuči suspendovan na dve utakmice, dok su po jedan meč suspenzije dobili Matijas Lesor iz Partizana i igrač Reala Gabrijel Dek.

Košarkaši Partizana pobedili su u četvrtak uveče na gostovanju Real Madrid rezultatom 95:80, nakon što je utakmica minut i 40 sekundi pre kraja prekinuta posle opšte tuče igrača na terenu.

Iz Evrolige su saopštili da na odluke disciplinskog sudije nema prava žalbe.

Četvrtfinalna serija se igra na tri pobede, a crno-beli posle dva meča vode sa 2:0. Naredni duel se igra u utorak u Beogradskoj areni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Oglasio se Ljulj...
serhio ljulj, 28. 4. 2023.

"Izvinjavam se"

28.04.2023. 12:23

Oglasio se Ljulj...

Košarkaš Real Madrida Serhio Ljulj preuzeo je odgovornost i izvinio se zbog grubog faula nad Kevinom Panterom koji je izazvao opštu tuču pred kraj utakmice protiv Partizana u Evroligi.
Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
7°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve