Sport
02.11.2023. 09:45
R. E.

FK Crvena zvezda

Baharu se ne drma klupa

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda saopštio je da je ekipa u poslednja dva meseca u krizi igre i rezultata, ali je podržao trenera Baraka Bahara.

Fudbaleri Zvezde su odigrali nerešeno 1:1 na svom terenu protiv ekipe TSC u odloženoj utakmici 11. kola Super lige i sada zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Partizanom.

Navijači su posle utakmice bili nezadovoljni, zviždali su igračima, a Baharu su poručili da mu daju žuti karton.

"Upravni odbor održao je hitnu sednicu i analizirao je igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da verujemo da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju", navodi se u saopštenju Zvezde objavljenom tokom noći.

U saopštenju se dodaje da je klub posle šest uzastopnih titula hteo novi iskorak, bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu, zbog čega je doveden izraelski trener, podmlađena ekipa i mnogo uloženo u rekonstrukciju tima.

"U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova. Razumemo nezadovoljstvo navijača i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti", navodi se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pirotehnika, krađe, lomljava... Nemačka policija pokrenula istragu protiv "delija"
huligani

Zvezda u Lajpcigu

26.10.2023. 15:35

Pirotehnika, krađe, lomljava... Nemačka policija pokrenula istragu protiv "delija"

Policija u Lajpcigu saopštila je u četvrtak da je pokrenula veći broj istraga protiv navijača Crvene zvezde zbog nedozvoljene upotrebe pirotehnike, oštećenja tuđe stvari, nanošenja telesnih povreda i krađe alkoholnih pića u supermarketu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve