Sport
10.01.2024. 12:53
R. E.

Partizan počeo pripreme

Crno-beli "upalili motore": "Spremni smo za nove izazove"

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za prolećni deo sezone.

Ekipu, na čelu sa šefom stručnog štaba Igorom Duljajem su u svlačionici prvog tima, pre prvog zvaničnog treninga, pozdravili predsednik Milorad Vučelić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sportski direktor Ivica Kralj, predsednik pravne komisije Dragan Palibrk, kao i član Upravnog odbora Dragan Trailović.

Prvotimci jesenjeg šampiona Superlige su potom prvi deo treninga obavili u teretani, a zatim su izašli na teren sa veštačkom travom.

Na početku priprema treneru Igoru Duljaju su se odazvali svi fudbaleri osim Mateusa Saldanje, koji će se ekipi priključiti 15. januara.

Pripreme su počeli sledeći igrači: A. Jovanović, Stevanović, Radulaški, Stojković, Filipović, Živković, Antić, Šehović, Marković, Ilić, Saničanin, De Medina, Belić, Stjepanović, Šćekić, Kanute, Mirčetić, Natho, Pantić, Zahid, Severina, Jevremović, Petković, Trifunović, Kalulu, Nikolić, Baždar, Pavlović.

Ekipi je tokom prvog dela priprema u Beogradu priključeni i igrač iz omladinske škole Dušan Jovanović.

Crno-beli će tokom nedelje imati uglavnom po dva treninga dnevno, a zatim 18. januara putuju na Kipar gde će ostati do prvih dana februara.

"Možemo da budemo zadovoljni jesenjim delom sezone u prvenstvu, imali smo prednost i plus šest, na kraju plus jedan, ali je bitno da smo sad prvi. Znamo da nas čekaju novi izazovi i bićemo spremni za ono što nas očekuje na proleće", rekao je Ivica Kralj.

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

On je istakao da ne očekuje velike promene u igračkom kadru.

"Neće da bude preteranih aktivnosti u zimskom prelaznom roku, letos smo doveli 11 igrača, biće eventualno dopunske selekcije, dva ili tri nova igrača", dodao je Kralj.

Sportski direktor Partizana se osvrnuo i na status brazilskog fudbalera Mateusa Saldanje.

"On je naš najbolji igrač i nije na prodaju, ali ako stigne neka 'nepristojna ponuda', kakvu sad nemamo, odluku o njoj bi doneo generalni direktorm koji se bavi finansijama", zaključio je Kralj.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Nije važna jesenja titula, već ko prvi prođe kroz cilj"
1

Duljaj o pobedi u derbiju

20.12.2023. 22:23

"Nije važna jesenja titula, već ko prvi prođe kroz cilj"

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je posle pobede u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, da takozvana jesenja titula ništa ne znači i da je važno da je njegova ekipa i dalje u vrhu Superlige Srbije i da se bori za evropsku kartu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve