Sport
17.01.2024. 22:21
R. E.

"Velika tragedija"

Golden Stejt se oprostio od Miloja: "Apsolutno smo slomljeni"

1
Izvor: Beta / AP / Jeff Chiu

Golden Stejt oprostio se na društvenim mrežama od pomoćnog trenera Dejana Milojevića, koji je preminuo iznenada u 46. godini.

Voriorsi su u saopštenju naveli da su svi u klubu "apsolutno slomljeni iznenadnom smrću Dejana Milojevića", pomoćnog trenera te ekipe.

"Apsolutno smo slomljeni iznenadnom smrću Dejana Milojevića. Ovo je šokantna vest i velika tragedija za sve koji su povezani sa Voriorsima i izuzetno težak momenat za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa njim", stoji u objavi kluba.

Milojević je preminuo od posledica srčanog udara koji je doživeo tokom timske večere.

"Uz to što je bio sjajan košarkaški trener, Dejan je bio jedno od najpozitivnijih i najboljih ljudskih bića koje sam ikada poznavao, neko ko je donosio radost i svetlost svakom danu svojom strašću i energijom. Tugujemo sa njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom", napisao je trener Golden Stejta Stiv Ker.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Odlazak kapitena i velikog borca
1

Zbogom, Deki

17.01.2024. 21:57

Odlazak kapitena i velikog borca

Bio je kapiten, bio je borac, bio je ljudska gromada... Bio je čovek koji je našem narodu mogao još mnogo da pruži, ali koji je ostavio toliko da nikada ne bude zaboravljen.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve