Sport
30.04.2023. 12:24
R.E./MozzartSport

Goran Grbović

"Jedan incident protiv Reala i prazne se kompletne tribine"

Partizan
Izvor: EFE / Juan Carlos Hidalgo

Goran Grbović direktor Arene govorio je o trećoj uktamici između Partizana i Real Madrida, upozorio navijače na mogući scenario i uputio važan apel svima kojima budu bodrili crno-bele u utorak.

Neko kome je boravak u Areni svakodnevnica tačno zna šta može da se dogodi u slučaju bilo kakvog većeg incidenta protiv najtrofejnijeg kluba Evrope.

"Slušajte ovako, znam jednu stvar, ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom istorijskom momentu. Real je na kolenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi", rekao je Grbović za MozzartSport.
 

Umesto da se priča o dve veličanstvene pobede Partizana, svi bruje o velikoj tuči zbog koje je Evroliga reagovala kaznamaJabusele je prošao sa pet mečeva suspenzije, Gabrijel Dek sa jednim, Matijas Lesor propušta jednu utakmicu, a Kevin Panter dve.

"Sramotne kazne koje pokazuju kao da je Partizan nešto započeo, a nije. Ipak, to je sada gotovo. Niti može niti ima potrebe da se vraća na to. Dolazi nova utakmica koja mora da prođe odlično na svim aspektima. Partizan zaista ima priliku da uradi nešto neverovatno, ali treba misliti i na budućnost. Ne prestaje da se igra košarka posle ove sezone. Ovakav projekat Partizana treba da traje deceniju, cela srpska košarka treba da profitira od ovoga što radi Željkov tim, a radi nešto zaista veliko".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve