Sport
18.06.2024. 11:22
Beta

Odlazak kapitena

Panter se oprostio od Partizana: "Uvek ćeš biti u mom srcu" (VIDEO)

1
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Dosadašnji kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter rekao je danas da su protekle tri godine u dresu crno-belih bile jedno od najboljih iskustava u njegovom životu.

"Poslednje tri godine u Partizanu su bile izazovno, ali neverovatno putovanje i kroz neverovatna i teška vremena, zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu", napisao je Panter na društvenim mrežama.
 

Partizan je ranije danas objavio da Panter posle tri godine napušta klub, a potom je on na svemu zahvalio klubu, saigračima, treneru Željku Obradoviću i navijačima.

"Svim ljudima, posebno deci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe", napisao je Panter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KP (@kpjunior_)

"Saigračima iz prethodne tri godine, volim vas sve. Delili smo sjajne uspomene i izgradili snažne veze koje će trajati zauvek", dodao je on.

On je zahvalio i stručnom štabu, istakavši da su mu od prvog dana u klubu pomogli na svaki mogući način.

"Treneru Obradoviću, izabrali ste me za kapitena posle moje prve godine u Partizanu. Verovali ste mi, imali ste poverenje u mene. Veoma sam i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama", naveo je Panter.

On je imao poruku i za navijače Partizana.

"Grobari, najbolji navijači na svetu, hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i tokom padova, bez obzira na sve", napisao je Panter.

"Klubu Partizanu, hvala što ste ovo učinili mojim domom tri godine. Uvek ćeš biti u mom srcu", naveo je on.

Kevin Panter (30) je u redove Partizana stigao 2021. godine iz Milana i crno-bele je prošle godine predvodio do titule šampiona ABA lige i četvrfinala Evrolige.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
26.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve