Sport
26.01.2023. 21:00
Beta

Stiže Partizan u Evroligi

Ivanović: Iznenađenja su moguća, ali samo u jednom ili dva napada

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je pred utakmicu sa Partizanom u Evroligi da je za njegovo ekipu "svaka utakmica velika utakmica".

Crvena zvezda u petak će ugostititi Partizan, u meču 21. kola Evrolige, od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

"Za nas je svaka utakmica, velika utakmica. Naročito, pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da učestvujemo u tom ambijentu i toj utakmici. Zdravstveno stanje u timu je dobro. Martin je trenirao, a videćemo da li će biti spreman za meč", rekao je Ivanović.

Ivanović je dodao i da su iznenađenja moguća na obe strane, ali da su ekipe "toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada".

"Sigurno će biti i iznenađenja, ali danas su ekipe toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada, više od toga ne. Posle toga se ekipa odmah prilagodi. Ne razmišljamo o medjusobnom skoru. Razmišljamo samo o još jednoj utakmici u Evroligi i da igrači uživaju u njoj", izjavio je Ivanović.

Trener crveno-belih se nada i dobroj atmosferi.

"Posle utakmice sa Partizanom u Areni, pohvalio sam njihove navijače. Ali, mislim da su naši navijači bolji i to bi trebalo da pokažu".

Košarkaš Zvezde Stefan Marković izjavio je da se nada da će njegov tim ponoviti rezultat iz prva dva meča, u kojima je Zvezda pobedila Partizan.

"Nadam se da ćemo ponoviti rezultat iz prva dva duela. Znamo se dosta dobro, eventualno neke male korekcije iz prethodnog meča šta možemo da popravimo u igri, a ko bude želeo više i ko se bude više borio taj će pobediti", rekao je Marković.

Marković veruje i da će "presudno biti koja će ekipa u meč ući sa većom voljom i intezitetom".

"Biće borba 40 minuta, od nas je da se borimo do poslednjeg sekunda, nadam se da će biti prelepa utakmica, spektakl u Evroligi", rekao je iskusni Marković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Trojka Nedovića za pobedu Zvezde u istorijskom derbiju
1

Okršaj večitih rivala

08.12.2022. 22:49

Trojka Nedovića za pobedu Zvezde u istorijskom derbiju

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u četvrtak na gostujućem terenu u Beogradu Partizan sa 76:73 (11:20, 29:13, 14:19, 22:21), u utakmici 12. kola Evrolige.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve