Sport
26.12.2022. 20:30
Beta

Ronaldo stiže?

Direktor Al Nasra: "Nije mi dozvoljeno da kažem da ili ne"

Kristijano Ronaldo
Izvor: EPA / ABEDIN TAHERKENAREH

Sportski direktor saudijskog kluba Al Nasr Marselo Salazar rekao je da ne sme da priča o pregovorima sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Ronaldo je uoči Svetskog prvenstva napustio Mančester junajted posle kontroverznog intervjua u kome je oštro kritikovao upravu kluba i trenera.

Spekulisalo se da bi mogao da pređe u Čelsi, Napoli ili da se vrati u Sporting iz Lisabona, a najviše o odlasku u Al Nasr koji mu, navodno, nudi stotine miliona funti za dve godine igranja, ali i da bude ambasador Saudijske Arabije u pokušajima da dobije organizaciju Svetskog prvenstva 2030. godine.

Salazar nije potvrdio ni demantovao da je Ronaldo na putu prelaska u Al Nasr.

"Nije mi dozvoljeno da kažem da ili ne. Sačekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, reč je o pregovorima ogromnih razmera, ne samo za klub, već i za zemlju i svet fudbala i moraju da ih vode najviši organi države", rekao je Salazar, preneo je Eurosport.

"Ono što mogu da kažem je da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih u fudbalskoj istoriji. On je za mene uvek bio primer kao sportisti, za volju koju pokazuje za pobedom. A kao Portugalac uvek navijam za njega", dodao je on.

Salazar se osvrnuo i na kritike kvaliteta saudijske lige.

"Lako je kritikovati nešto što ignorišete. Ovde sam pet godina i svi fudbaleri sa kojima sam razgovarao su bili vrlo pozitivno iznenadjeni kada su stigli ovde, posebno zbog nivoa lige. Život u Rijadu sa porodicama je bilo prijatno iznenadjenje za igrače, uz škole i sve što imamo ovde", naveo je on.

Ronaldo je početkom meseca tokom Svetskog prvenstva u Kataru rekao da glasine o prelasku u Al Nasr nisu tačne.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
13°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve