Sport
11.02.2022. 08:57
Tanjug

Košarka

Marina Maljković: "Težak meč, čestitam na energiji"

marina maljković, 11. 2. 2022.
Izvor: EFE / Miguel Angel Polo

Selektorka Srbije Marina Maljković izjavila je da je zadovoljna posle pobede protiv Koreje na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Australiji. Srbija je pobedila Koreju sa 65:62.

"Ova ekipa se okupila prvi put. Mnogi jače zemlje od nas imaju mnogo muka kada dođu u ovu situaciju. Želim stvarno da im čestitam na energiji sa kojom su ušle u meč. Shvatile su šta je to što treba da se radi kada se igra za Srbiju. Vrlo teška utakmica, tačno kakvu smo očekivali. Veliki borci, odličan tim. Mučili su nas u Tokiju, mučili su nas danas, zato sam zaista srećna što je moj novi, mladi tim pobedio, jer smo pre početka govorili da je vrlo težak protivnik. Drago mi je zbog pobede, nadam se da ćemo moai da nastavimo", rekla je Maljković na konferenciji za medije.

"Vreme, treba nam vreme, a to je ono što nemamo i to je jedino što ovom timu treba. Posle tri ili četiri dana treninga, ne mogu da kažem da nisam srećna, uprkos velikom broju promašenih polaganja. Ali, nismo imali vremena da treniramo ni da se spremamo. Nadam se da ćemo, dati svu svoju snagu i energiju. Ovoj grupi fali samo vremena, nadam se da aemo imati snage da se plasiramo na SP, što bi bila ogromna stvar za ovu generaciju", poručila je Maljković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Božidar Maljković pisao kolegi iz Australije: Služiće vam na čast...
Božidar Maljković, 9. 1. 2022.

Otvoreno i jasno

09.01.2022. 17:34

Božidar Maljković pisao kolegi iz Australije: Služiće vam na čast...

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković uputio je pismo svom kolegi iz Olimpijskog komiteta Australije Džonu Koutsu, zbog situacije u kojoj se nalazi najbolji teniser sveta Novak Ðoković.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
7°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve