Sport
23.07.2023. 08:05
Beta

PSŽ

Zašto je Mbape spreman da celu sezonu provede na klupi

1
Izvor: Beta/AP / Christophe Ena

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape spreman je da provede čitavu sezonu na klupi za rezervne igrače i sledećeg leta ode bez obeštećenja, nakon što je klub saopštio da želi da ga proda.

Pari Sen Žermen je u petak objavio da Mbape neće ići na turneju po Japanu i Južnoj Koreji, pošto tamo želi samo posvećene igrače koji žele da budu u klubu i naveo da nijedan igrač nije veći od kluba.

Kako je preneo Skaj, kao odgovor na to, Mbape je spreman da provede čitavu sezonu na klupi i da sačeka da mu istekne ugovor, posle čega besplatno može da napusti klub.

To što je kapiten Francuske i što se Evropsko prvenstvo održava sledećeg leta u Nemačkoj, ne menja njegovo mišljenje jer je spreman da žrtvuje sezonu, naveo je Skaj.

Klub će biti u obavezi da mu isplaćuje platu i bonuse sve dok Mbape ne ode.

U Pari Sen Žermenu su uvereni da napadač već ima dogovor sa Real Madridom da sledećeg leta pređe besplatno u njihove redove, što smatraju velikom izdajom, nakon što je Mbape rekao da nikada ne bi besplatno napustio Park prinčeva.

Uprava je od Mbapea tražila pojašnjenje situacije, ali on nije rekao ništa, pa se klub priprema za život bez njega i saslušaće ponude.

Osim Reala i brojnih evropskih klubova, za Mbapea je zainteresovan i saudijski Al Hilal.

Mbape će trenirati sa igračima koji nisu otputovali na turneju po Aziji i nisu u planovima stručnog štaba za predstojeću sezonu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto je Mbape ljut na Pari Sen Žermen
Mbape

Sporan video

06.04.2023. 20:53

Zašto je Mbape ljut na Pari Sen Žermen

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izrazio je neslaganje sa odlukom kluba da njegov intervju upotrebi u reklami za prodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve