Sport
08.08.2021. 12:35
R.E.

Emotivni odlazak

Mesi u suzama: Zašto ide i gde...

Lionel Mesi, 8. 8. 2021.
Izvor: AP / Joan Monfort

Lionel Mesi se na zvaničnoj konferenciji za novinare oprostio od Barselonu i navijača. Suze nije mogao da sakrije...

"Veoma mi je veoma teško, ovde sam bio ceo život i nisam spreman za ovo. Prošle godine sam bio siguran u to šta ću reći, ali ove godine mi nije jasno. Ove godine smo porodica i ja mislili da ćemo ostati ovde, to smo želeli više nego išta, da ostanemo kod kuće. Mislili smo da ćemo ostati u Barseloni, vreme koje smo proveli ovde je bilo stvarno neverovatno, ali danas moram da kažem zbogom. Ceo život sam proveo ovde, još dok sam imao samo 13 godina, a sada, posle 21 godine odlazim sa troje male katalonsko-argentinske dece i sa svojom suprugom“, rekao je Mesi.

Lionel Mesi, 8. 8. 2021.
Izvor: AP / Joan Monfort

"Nisam razmišljao o odlasku, naročito ne ovako, da odem iz kluba, a da navijače nisam video godinu i po dana. Mislio sam da će ovaj dana jednom, kada dođe, piti na 'Kamp Nou', kako bih se pošteno oprostio. Ali, moralo je da bude ovako. Zahvalan sam svima na ljubavi. Bilo je i loših trenutaka, ali ljubav koju sam dobio se nije menjala. Nadam se da su oni prepoznali ljubav koju sam ja imao prema njima i ovom klubu. Nadam se da ću se nekada vratiti i ponovo biti deo ovog kluba, na bilo koji način, i pomoći mu da bude najbolji na svetu. Iskreno, zaboravio sam mnogo toga što sam želeo da kažem“, dodao je Mesi.

Vreme čuda i fudbala

Evropsko prvenstvo

Mišel Platini

Evropsko prvenstvo

20.06.2021. 08:05

Vreme čuda i fudbala

"Do poslednjeg minuta sam mislio da ću ostati ali to zbog lige nije bilo moguće. I nema tu šta više da se kaže... Pričalo se da ne želim da ostanem, ali smo dali sve od sebe da ostanem. Prošle godine nisam želeo da ostanem i to sam i rekao, a ove godine sam hteo, ali to nije bilo moguće“.

Fudbaler iz Argentine, koji je za Barslelonu igrao 778 puta i postigao 672 gola, nije sada mogao da potvrdi da li idu u Pari Sen Žermen, kako se priča, ili u neki drugi klub.

"Mnogo klubova me je zvalo. Ništa još nisam potpisao."

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Počeli smo da čistimo i fudbalsku mafiju"
Fudbal

Aleksandar Vučić

25.07.2021. 10:30

"Počeli smo da čistimo i fudbalsku mafiju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država počela da čisti i fudbalsku mafiju. Komentarišući neslanu šalu Vladimira Vuletića na račun žrtava Veljka Belivuka, predsednik Srbije je rekao da se mora imati u vidu da mnogo ljudi u fudbalskim klubovima radi za mafijaše.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve