Sport
28.12.2022. 13:32
Beta

Partizan

Miloš Vazura: "Interesantan nam je jedan igrač..."

Partizan
Izvor: Shutterstock

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da u predstojećem zimskom prelaznom roku neće biti mnogo odlazaka, a da je klub zainteresovan za jednog igrača.

 

"Ko god da priča da ima ponude nije istina. Ne samo kod nas, nego u evropskom fudbalu. Idu praznici, bio je katolički Božić, nema ponuda, samo razgovora. Ali neće biti mnogo odlazaka iz Partizana, kostur tima neće otići i neće biti promena. Možda odu igrači na koje trener ne računa i koji nam ne bi stvarali troškove plata", rekao je Vazura novinarima tokom zvanične prozivke prvog tima Partizana.

Fudbaleri Partizana zvanično su u Sportskom centru Teleoptik počeli sa pripremama za prolećni deo sezone 2022/23.

Partizan prolećni deo Super lige Srbije dočekuje sa 10 bodova zaostatka u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu, a crno-bele u februaru očekuje i duel šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa.

Crno-beli će trenirati u svom Sportskom centru sve do 12. januara, kada putuju u turski Belek.

Vazura je dodao da se radi i na dovodjenju pojačanja.

"Naravno da se radi. Prelazni rok je počeo krajem sezone. Trener je dao komentar da neće biri mnogo dolazaka, ali da ćemo dovesti igrača koji će pomoći ekipi. Svesni ste da takav igrač košta. Do sada smo pogađali sve strance, tj. sportski sektor. Nadam se da će tako biti i ovog puta", istakao je on.

Generalni direktor crno-belih pojasnio je da je stručnom štabu interesantan jedan igrač.

"Trenutno jedan igrač, jedan se pojavio zanimljiv stručnom štabu. Biće i razgovora sa igračima koji bi u junu postali slobodni. Trenutno pričamo o jednom igraču koji će biti interesantan Partizanu. Trenutno su svi na odmorima, ali od 5. januara će postati ozbiljnije. Ne odlučujemo samo mi, moramo i sa klubom da se dogovorimo. Kada trener traži igrača, on sigurno nije slobodan i košta ozbiljno, ali spremni smo da uložimo i da se borimo za Ligu šampiona", istakao je on.

Vazura je rekao da Partizan sigurno neće oboriti rekord od 1,7 miliona evra, koliko je bez bonusa bio plaćen Sejduba Suma.

"Nismo u mogućnosti da obaramo rekorde, ali ako se pojavi takav igrač, morali bismo da pregovaramo o što dužem plaćanju na rate, kao što je bilo za Sadika (Umar)", dodao je on.

On je istakao da je fudbalski klub uložio mnogo u renoviranje stadiona prošle godine.

"Posle 20 godina smo uložili u drenaže terena, u toalete svlačionica. Itekako smo uložili, i u 'blatušu' (pomoćni teren), jer ona više nije 'blatuša' kao što je nazvana. To su milionska ulaganja. Ne možemo odjednom da uložimo, ali radimo na tome, kao i na projektu novih reflektora", ocenio je Vazura.

Vazura je rekao da čelnici fudbalskog kluba nisu promenili stav o izboru Ostoje Mijailovića za predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

"Njihovo je pravo da kritikuju i hvale. Mi iz fudbalskog kluba imamo isti stav i on će ostati, a oni neka rade šta hoće i to je to. Oni opominju, ali mi ćemo imati Skupštinu u petak, biće koktel i mi funkcionišemo normalno. Slučaj na sudu će biti gotov krajem januara i kakva god da bude odluka mi ćemo je ispoštovati", zaključio je Vazura.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta to UEFA radi? Fudbaleri Švajcarske dolaze u Srbiju
Nikola Milenković

Potvrđeno

22.12.2022. 12:08

Šta to UEFA radi? Fudbaleri Švajcarske dolaze u Srbiju

Fudbalska reprezentacija Švajcarske igraće 25. marta utakmicu protiv Belorusije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Ova informacija ne bi bila važna vest da nije odlučeno da se utakmica odigra u Novom Sadu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve