Sport
26.06.2022. 13:23
R.E.

Portland

NBA liga dobija još jedan moćan tim?

Kevin Durent
Izvor: EPA / JUSTIN LANE

Kako to obično biva, pred svaku novu sezonu u NBA ligi timovi se trude da se što više pojačaju. U poslednjih desetak godina skoro da je svaka sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu sa sobom donela jedan novi "super" tim... Tako bi moglo da bude i ove.

Naime, šuška se da bi Portland naredne sezone mogao da ima baš moćan tim koji bi predvodili Kevin Durent i Dejm Lilard. 

Glasine o ovom tandemu podgrejao je Jusuf Nurkić  koji je na svom Twitter profilu objavio fotografiju Durenta, u montiranom dresu Portlanda, koji stoji pored Lilarda.  

Sa druge strane nije tajna da su Kevin Durent i Kajri Irving na izlaznim vratima Bruklin Netsa i sve je izvesnije da će njujorška franšiza pretrpeti velike promene. 

Navodi se da će trejd paket za Kevina Durenta biti najveći koji smo ikada videli, a prema objavi Jusufa Nurkića i Dejmijana Lilarda na Instagramu (ista slika kao Nurkić što je objavio) nagoveštava ovakav scenario.

Nema sumnje, očekuje nas zanimljivo leto. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Durent o kovid merama: "To je smešno"
Kevin Durent

"Uopšte ne razumem"

14.03.2022. 13:53

Durent o kovid merama: "To je smešno"

Košarkaš Bruklina Kevin Durent doveo je u pitanje pravila države Njujork u vezi sa pandemijom koronavirusa, nakon što je njegovom nevakcinisanom saigraču Kajriju Irvingu dozvoljeno da prisustvuje utakmici protiv Njujorka, ali ne i da igra.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve