Sport
08.03.2023. 21:50
R. E. /Sport klub

Goran Ivanišević

"Novak nije odustao od mastersa u Majamiju"

Novak Đoković, ATA, 22. 2. 2023.
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, izjavio je da se najbolji teniser i dalje nada da će moći da nastupi na mastersu u Majamiju, uprkos tome što mu nije dozvoljeno da se takmiči u Indijan Velsu.

Ivanišević je rekao da Novak nije zvanično odustao od turnira ATP serije 1000 na Floridi, koji će se igrati od 22. marta do 2. aprila.

"Nije se odustalo od Majamija. To je Novaku u glavi, želi da igra. Ja bih voleo da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis, ali nije smak sveta i ako ga ne puste", rekao je Ivanišević za Sport klub.

On je dodao da će se konačan ishod znati uskoro, od čega će zavisiti i plan priprema Đokovića za nastavak sezone.

"Glavno je da ćemo znati brzo, pa da možemo da napravimo plan. Tehnički, ne znam koliko je to najbolje rešenje za pripremu na šljaci, mada je on osvajao Monte Karlo i kada je igrao u Indijan Velsu i Majamiju… Sve zavisi od Novaka - ako je spreman u glavi i ako je u režimu rada fajtera, kao u Australiji, onda je sve moguće", poručio je trener Novaka Đokovića.

Najboljem srpskom teniseru nije dozvoljen ulazak u SAD kao nekvakcinisanom strancu protiv korona virusa, a najave su da će Amerikanci ukinuti tu meru 11. maja.

Ranije je Džejms Blejk, prvi čovek ATP turnira Majamiju, izjavio da su zatražili izuzeće za srpskog tenisera.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ima nade da Đoković ipak zaigra u SAD: Na potezu američka vlada
1

Zatraženo izuzeće

02.03.2023. 20:15

Ima nade da Đoković ipak zaigra u SAD: Na potezu američka vlada

Direktor mastersa u Majamiju Džejms Blejk izjavio da se nada da će Novak Đoković igrati na turniru na Floridi, jer su organizatori zatražili izuzeće za najboljeg tenisera sveta od američke vlade.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve