Sport
05.05.2021. 15:10
R .E.

Predsednik najavio

"Pohapsićemo tu mafijašku bandu iz fudbala"

vucic-i-bih_061217_alo-foto-marko-djokovic00064.jpg
Izvor: MARKO DJOKOVIC / Marko Djokovic

"Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio mere koje će preduzeti u vezi s tim.

"Pojavio sam se na kolegijumu MUP-a i BIA, svi su razumeli i Gašić i Vulin. Sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koje sviraju da kažem – sve ćemo da ih pohapsimo", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink.

"Kako ih nije sramota da im se ceo svet smeje zbog penala koje im sviraju. Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Neka pogledaju kako će da nam izgleda sledeće prvenstvo. I ne zanima me koji funkcioner im pomaže i sa kog mesta. Da li će igrati - tri za tri", rekao je predsednik i dodao: "Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen". 

Predsednik je, takođe, potvrdio dolazak VAR video-tehnologije i kod nas, a potom je zaključio: 

 

"Ne samo što će VAR doći sledeće godine u Srbiju, već ću vas podsetiti da me mnogi nisu ozbiljno razumeli kada sam isto govorio i za hapšenje Belivuka i na kolegijumu BIA i MUP-a. Razumeli su me Vulin i Gašić, drugi očigledno nisu".

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo u fudbalu: Novo pravilo
UEFA

UEFA ponovo menja

04.05.2021. 16:48

Evropsko prvenstvo u fudbalu: Novo pravilo

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će učesnicama Evropskog prvenstva biti dozovoljeno da na spisku igrača umesto 23 bude 26 fudbalera.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
9°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve