Sport
21.02.2022. 12:58
Tanjug

Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana o zapaljenoj loži...

Navijači Partizana
Izvor: FOTO TANJUG / DIMITRIJE NIKOLIC

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović čestitao je Crvenoj zvezdi na osvajanju Kupa Radivoja Koraća i otkrio da ga niko nije gađao bakljom i da je loža u kojoj je bio slučajno zapaljena.

"Pre svega želim da čestitam treneru i igračma našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti", rekao je Mijailović za portal "24sedam", a potom objasnio situaciju sa zapaljenom ložom.

"Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog klub", istakao je Mijailović i dodao da bakljama nije mesto na tribinama, kao ni naručenim, kako je naveo, sramnim transparentima, aludirajući na transparent navijača Zvezde "Željko Obradović državni projekat".

Navijači partizana
Izvor: FOTO TANJUG / DIMITRIJE NIKOLIC
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Koliko Partizan košta selidba iz Arene
Željko Obradović

Ostoja Mijailović

13.01.2022. 11:43

Koliko Partizan košta selidba iz Arene

Izlazak Partizana iz Štark Arene na skoro tri meseca će klub koštati mnogo, sa sportske i finansijske strane, rekao je predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve