Sport
22.11.2022. 13:17
R. E.

Bomba

Sergej dogovorio prelazak u Juventus!

1
Izvor: Beta/ FSS / Marko Metlas/ MN Press

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić napustiće Lacio i od jula sledeće godine nastupaće sa saigračima iz reprezentacije Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostić.

Šuškalo se već godinama tokom svakog prelaznog roka da će SMS u Englesku, pa u Španiju, da je na mati velikih klubova, ali je Lacio uprkos velikom interesovanju uspevao da ga sačuva.

Ipak, kako sada tvrdi novinar "Gazeto delo sport" Alfredo Pedula Sergej Milinković-Savić na leto će i definitivno napustiti Rim. 

Pedula je naveo da je srpski fudbaler dogovorio lične uslove ugovora sa Juventusom i da će od jula i zvanično zadužiti crno-beli dres.

"Milinković-Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonusi. Do dogovora je došlo posle sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ovaj dogovor će važiti od jula 2023. godine", naveo je Pedula.

On je dodao da je ostalo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja. To bi trebalo da se dogodi u narednih nekoliko meseci, a konačna odluka biće na predsedniku Lacija Klaudiju Lotitu, koji je odredio obeštećenje za Milinković-Savića od 100 miliona evra. 

Sergej Milinković-Savić ima ugovor sa Lacijom do juna 2024. godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve