Sport
09.03.2020. 15:57
R. E. / Index. hr

"ŠTA TO RADITE ?": Teniseri besni zbog načina na koji je odložen Indijan Vels

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Turnir u Indijan Velsu koji je trebalo biti prvi Masters u 2020. godini neće se održati zbog epidemije koronavirusa.

Naime, u južnoj Kaliforniji potvrđeni su slučajevi koronavirusa pa je organizator odlučio da otkaže turnir zbog straha od širenja virusa, ali i zbog sigurnosti igrača, piše Index. hr.

Na tu vest nisu najbolje odreagovali teniseri koji tvrde kako nisu obavešteni na ispravan način. Mnogi od njih su besni zato što im je tako kasno javljeno da se turnir otkazuje.

Povezane vesti - "Suviše veliki rizik za zdravlje stanovništva"

"Koji ku*ac?", napisala je belgijska teniserka Kirsten Flipkens na Twitteru i potom se obratila WTA-u: "Zar nije najmanje što možete napraviti to da organizujete hitan sastanak s igračima?"

Potom je i Sorana Cirstea potvrdila da je za odluku saznala preko Twittera, a u sličnom tonu oglasio se i Diego Schwartzman.

"Bilo bi dobro kada bi ATP malo bolje komunicirao s igračima u vezi odlaganja turnira kad smo već svi na licu mesta. Saznati preko društvenih mreža ili WhatsApp-a nije baš najsrećnije", napisao je Argentinac.

Denis Šapovalov napisao je da je potresen, a oglasio se i Rafael Nadal:

"Svi smo ovde i odlučujemo o tome šta je sledeće. Veoma sam tužan zbog svega što se događa. Nadam se da će vlasti uskoro naći neko rešenje."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
15°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve