Sport
02.10.2021. 21:05
Tanjug

Superliga Srbije

Stanojević pred meč u Kruševcu: Biće neizvesno

Aleksandar Stanojević
Izvor: FOTO TANJUG / MILOS MILIVOJEVIC

Crno-beli u nedelju od 16 sati u 12. kolu Superlige gostuju Napretku u Kruševcu, a trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim maksimalno koncentrisan.

"Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu, pa tako i ova sa Napretkom pred pauzu. Dočekujemo je u dobrom raspoloženju, želimo da uradimo ono najbolje za nas. Napredak igra u dobroj formi ove sezone, naročito kod kuće. Imaju uglavnom sve pobede osim utakmice sa Čukaričkim, tako da maksimalno spremni i koncentrisani idemo na tu utakmicu. Biće neizvesno", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da je kadrovska situacija je dobra.

"Siniša Saničanin ima koronu, ostali su svi zdravi. Danas imamo trening i videćmo na koji način i koji će igrači igrati sutra", rekao je on.

Stanojević je upitan da li će posebno motivisati igrače pred ovaj meč, posle kog dolazi reprezentativna pauza.

"Sama činjenica da smo na pravom mestu i da treba tu da ostanemo, ne daje nam mogućnost da neko ne bude motivisan. Bilo bi neozbiljno sa naše strane. Opet ćemo rotirati, neki će igrati iz razloga što želimo da svi daju svoj maksimum uvek. Kruševac je fudbalski grad, tamo je lep ambijent, nadam se da će biti dobar teren", zaključio je Stanojević.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Stanojević otkrio zašto Saničanin nije igrao (VIDEO)
Aleksandar Stanojević

Fudbal

30.09.2021. 22:55

Stanojević otkrio zašto Saničanin nije igrao (VIDEO)

"Drago mi je da smo nastavili sa pobedama u Evropi. Čestitam momcima. Bilo je teško igrati zbog kiše, moramo biti zadovoljni. Nadam se da je dečko iz ekipe Flore dobro i da će sve biti u redu. Želim mu sve najbolje" , rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon pobede od 2:0 protiv Flore u drugom kolu Lige konferencija.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
11°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve