Sport
02.08.2022. 08:26
R.E.

Super liga

Stiglo objašenjenje zašto su odložene utakmice Partizana i Zvezde

1
Izvor: BETAPHOTO / SASA DJORDJEVIC

Utakmice fudbalera Partizana i Crvene zvezde koje je trebalo da budu odigrane za vikend u petom kolu Super lige Srbije, odložene su zbog obaveza beogradskih klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića odložene su utakmice Vojvodina - Crvena zvezda i Partizan - Napredak.

"Nakon molbe fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, koje čekaju dvomeči evropskih kvalifikacija, direktor takmičenja Aleksandar Pivić odlučio je da im izadje u susret i odloži odigravanje njihovih mečeva u petom kolu Super lige Srbije", navodi se u saopštenju Zajednice Super lige.

Novi termini utakmica biće saopšteni naknadno.

Zvezda je trebalo da igra u Novom Sadu, ali je utakmica odložena zbog dvomeča protiv jermenskog Pjunika, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč je u sredu u Beogradu, a revanš naredne sedmice u Jermeniji.

Partizan je trebalo da dočeka kruševački Napredak u Humskoj, ali neće igrati za vikend pošto ga čeka dvomeč protiv AEK-a iz Larnake, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Prva utakmica je u četvrtak na Kipru, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Superliga – teatar apsurda
fudbal, sudija

Srpski fudbal

29.05.2022. 18:04

Superliga – teatar apsurda

Da li je srpski fudbal i zaista "teatar apsurda“. Čini se da jeste. Uostalom, upravo završena sezona je to nedvosmisleno i potvrdila. Uz uspehe, pre svega reprezentacije, takođe i dva kluba na evropskoj sceni, Srbiji se dogodilo i prvenstvo sa svim anomalijama prisutnim godinama unazad i kvalitetom igre koji je bio ispod željenog proseka.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve